Överraskning

 
Den 17 maj skrev jag min omtenta, senare på eftermiddagen piffade jag till mig och åkte iväg med bussen in till centrum. Ställde mig utanför forex bank (som lappen i brevlådan uppmanade mig till) och väntade, det var väldigt nervöst. Men sedan kommer mina fina vänner fram, Anna-Klara, Petronella, Sandra, Frimpomaa, Emelie & Emelie och vi går till Bashiras kitchen och där jag åt en god oxfilé. 
 
Efter maten drog tjejerna på mig en ögonbindel och körde många varv i stans alla rondeller för att förvirra mig. Tog med mig in i en byggnad och jag kände doften av gummi (nej inte sånt gummi, snuskhummer!) och anade go-cartåkning vilket stämde bra. Det var riktigt roligt, jag hade ju finklänning och klackar på mig, men drog på mig en overall men trots klackarna så körde jag snabbast av alla oss! (Hihi).
 
Efter rallyt åkte vi hem till Frimpomaa där det bjöds på jello shots, tilltugg, vin, mousserat vin, öl osv! vi hade det mysigt och tanken var att vi skulle ut på krogen och röja efteråt, men ingen av oss orkade, så vi åkte hem och sov istället. (åldern börjar ta ut sin rätt).
 
jag hade en toppenkvälk, tack igen mina fina vänner ❤
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mammi

Vilka härliga vänner du har snygging! ! <3

2013-05-27 @ 21:23:19
Postat av: Anonym

Hur gick det med den omtentamen?

Svar: Det gick bra!! :D
Therese Panhed

2013-05-28 @ 21:57:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback