3 nätter i Ö-vik

I torsdas så åkte ja till Ö-vik, satt och åkte bil typ hela dan. När vi kom fram fixa vi till husvagnara lite och sånt. Sen så åkte vi och käkade på max, och där såg ja en skitsnygg bil, och så såg jag Andreas och hans brorsa, haha tur som fan att den tredje brorsan inte va me :P.

Dagen efter så åkte vi till paradisbadet, det var skoj :). Fast jag trodde att det skulle va större än va de va. På kvällen satt vi i husvagnen och "umgicks" och sånt.

Nästa dag så åkte vi till en ishockeyrink som var full med massa olika hoppborgar haha de va skoj, mamma och pappa hoppade tillochmed :P hehe. Där kunde man prova på sumobrottning med dräkter åxå, de va skoj, men dräkterna a tung som fan! Haha. När vi hade vart där ett tag så åkte vi in till stan, då köpte jag ett sött linne och 3 st trosor på cubus. När vi kom tillbaka till husvagnarna så laade Ton mat, det blev grillat m ris och bea sås mums!.. Sen spelade vi lite minigolf, och efter de satt vi i husvagnen lite.

Sista dagen på campingen så packade vi ihop ganska tidigt och åkte iväg till ikea, där köpte jag några tidningsställ till mina FRIDA och SOLO,, sen köpte vi en datastol och en byrå åxå. Sen fortsatte vi hemmåt, runt åtta va vi väl är tro ja, då packade jag ur allt på en gång så va de över sen. :)..Har saknat min data ganska mkt :P hehe.

Hur fan ska jag göra?!? Jag tror jag bara vill vara kompis med dej, hur ska jag säga det så att du inte blir sårad??  Jag gillar ju en annan.

Puss /  Therese

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback