Fan vad jag gillar dej Emma :)

Kom nyss hem från Emma, så nu sitter ja här.

Igår natt  typ vid 01.00 tiden så tog jag och Emma mopparna ner till sjön och badade där :) de va varmt i vattnet och allt va bra. Sen såg vi en båt stå där, då lånade vi den lite. När vi hade kommit ut en bit ,ed båten hörde ja att de ran vatten nån stans så då bad ja Emma att lysa. Och då vare ett hål i båten där de forsade in vatten :P haha , de  brukar ju finnas en propp till dom, mend e va ingen där. Haha så då skyndade vi oss att ro in igen :P haha. De där kunde ha slutat lite illa de :P hahaha.

Sen klädde vi på oss och gick upp till vägen, och då kom Kochen och Gellner. Sen satt vi där nere och pratade med dom ett tag.

Sen så skulle dom dra så då åkte vi upp till oss och käkade lite och sen gick vi och la oss.

Fy fan, hur kan du gå på allt de där ??  Du blir lika som honom. Du fattar ju fan inte själv att nåt är fel! När du fattar kommer det väl vara för sent. Fyfan, jag är riktigt besviken på dej och jag har fan inte gjort dej ett jävla skit!! Om den är skiten tar slut nån gång, så ska du fan inte komma krypandes tillbaka heller. Då får du åxå lida över det du har gjort mot dina vänner, eller dom som var dina vänner. Du kommer inte ha några kvar efter det här, men de fattar du väl inte. Då vill ja fan inte ha med dej att göra heller. Då får du fan skylla dej själv, jaja de e fan din förlust!

Puss / T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback