Frida, virrig jag och film :)

Igår efter att jag hade mött Frida inne i stan så tog vi bussen hem till mej, när vi kom hem så kollade vi på film. "Dina, mina & våra" hette den, den va skoj :P hehe. Efter det så fick vi lite att göra så då bestämde vi oss för att gå ut en sväng. Först åt vi lite på Frasses och sen gick vi hem till Line, där stannade vi knappt 10 minuter och sen gick vi för att hinna med sista bussen,och det var kolsvart i trappuppgången när vi skulle ner och när jag trodde att det var sista trappsteget så va det 2 st kvar så då flög ja rakt ner i stengolvet :P men de gjorde inge ont :). Jaja sen gick vi till bussen, men tror ni att vi hann med den ??  Nej såklart inte så då gatt vi gå hem åxå :P Det blev ju ganska långt.

När vi kom hem va vi ganska trötta så vi la oss ganska snabbt. Men innan vi gjorde det så var jag åxå virrig och konstig. Stog vid diskbänken och skulle hämta vatten. 
 
Frida - Varför häller du vatten i skåpet ??
Jag - Va ?  De har jag inte gjort!?!
Frida - Jo du hällde nyss där.
Jag - Oj, de märkte jag inte.
 
haha först vurpar jag i trappan och sen häller jag vatten inne i skåpet :P

I morse klev jag upp ganska tidigt för att vänja mej tills skolan börjjar sen hann jag och Frida inte göra så mkt, för sen gick vi upp till Lidl för där skulle Tord hämta upp Frida och då åkte hon hem.

Lite senare mötte ja Line i badhusparken och då cyklade vi hem till mej och lagade lite mat, de blev nudlar med grönsaker :)..Sen kollade vi på film "The long Weekend" Haha den va jättebra och rolig! Hehe. Nä nu ska jag ta och fixa till lite här.

Ha de bra, Puss / Therese

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback