Fan, vill bara bort här ifrån just nu.

Kom hem från Börtnan idag.
Va ju iaf roligare där igår än i förrgår. För Emma och Erika kom ju :).
Så jävla tråkigt annars, och jag blir galen på min familj.
Klarar inte av dom,, det är så jobbigt, blir alltid tjaffs om allt och inget.
I Börtnan vart de massa tjaffs åxå, orkade inte va i närheten av nån. Där kan man ju inte bara stricka nån stans heller, finns ju ingen stans att sticka. Här kan man ju iaf åka till nån.
Längtar tills jag ska in till stan igen, men i hälgen ska ja ju iaf bort en sväng, de blir skönt. Så slipper ja alla här hemma. Altså fan, nu ha ja vart hemma en vecka å är så jävla less på alla. Hur fan ska det gå på sommarlovet ?!?!  Får väl hålla mej borta då, typ va hos kompisar för de mesta, annars kommer det bli riktigt illa.

Måste köpa en ny mobil åxå, har suttit och letar typ hela dan, men vet fan inte vilken mobil ja ska köpa. Men ja ska kanske köpa en av Frida typ i morn, men hon skulle kolla om de fanns garanti å grejjs på den, men de borde det göra för den är ju bara 2 veckor gammal, men man vet ju aldrig. Dom skulle iaf kolla upp det i morn, så då får ja väl se hur det blir då. Hoppas det finns, vill verkligen ha en ny nu. Den gamla nokian ja har är så jobbig. T.ex så måste man radera varje sms för sej och sånna saker.

Ne nu ska ja ta och hitta på nåt, vette fan vad. Är så jäva sur och irriterad just nu, vill verkligen inte gå ner till undervåningen till alla andra. Då blir det bara en jävla massa skrik å skit.

Jaja, puss hej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback