cykla till Brånan, från 2 st till 7st och fest :D

I Fredags så tjaffsade jag och mamma så jag orkade inte vara kvar hemma, så då ringde jag till Frida för att komma till henne och kanske vara där en sisådär 2 timmar eller nåt. Men då var hon på väg till Emma i Brånan, och hon skulle gå dit, då ville jag åxå gå dit med henne, men eftersom det är en mil dit så tänkte vi att det skulle ta väldigt länge, men Frida har ju ingen cykel för den är stulen. Men då fick hon låna mammas cykel och så cyklade vi, fasst först stannade vi till på Statoil och köpte en stor cider med äpple och melon smak och en glass. Sen cyklade vi. Det tog ovanligt snabbt att cykla dit den här gången, gentemot förra sommaren. Vi gjorde några stopp här och där för att dricka cider, och så stannadee vi nedanför Jenny och bad hon komma ut. Då kom hon ut så då stog vi och pratade med henne ett tag. När vi stog där så kom Emma med sin moppe och mötte oss åxå, sen blev vi kvar där ett tag. Tillslut så åkte vi vidare, när vi kom till sista uppförsbacken upp till Emma så fick jag och Frida lifta efter moppen :D, det gick fin fint.

När vi var framme så var klockan 23.30 :P, då satt vi med datan lite och gjorde inte så mkt tror jag, eller jag minns inte vad vi gjorde. Vi sov på Emmas rum, Frida på en madrass på golvet och jag och Emma i hennes säng, fasst jag låg nere i ett hål. Dagen efter så åkte Frida hem ganska tidigt, för Sicka skjutsade hem henne, och jag och Emma följde med, samtidigt så lämnade vi mammas cykel hemma, hämtade ett akvarium som Emma skulle få av mej, köpte glass och hämtade Robert. När vi kom hem igen så kom vi på att vi skulle städa i "spökrummet" som det kallas, vet inte varför, men de va Robert som kom på det när han var liten och så har det alltid hetat de. Det blev riktigt fint där inne. Sen så gick Eva och Sicka på en promenad i skogen och medans så smet jag och Emma ner i källaren och snodde några öl och la dom i spökrummet. Senare så satt vi där i spökrummet och drack för oss själva och försökte fixa dit lite folk, men dom 4 första vi ringde sa att dom kanske skulle komma men sen kom dom inte. Då gick vi in en sväng för att gå på toa, å när Emma skulle torka sej så vips stog det en flaska renat där, så självklart tog vi med oss den tillbaka dit upp ;). Sen så groggade vi nästan upp allt, men vi sparade lite. Då ringde vi till Frida å då skulle Frida, Jonas och My komma. Sen så kom dom och då drack vi upp det sista renade :P Sen var allt slut. Så jag och Emma satt där fulla medans resten var nykter, sen kom Anton och Johan åxå, dom är snälla dom :D. Dom hade väl förväntat sej att det fanns nåt att dricka men vi hade ju redan druckit upp allt :P haha. Äntligen hade vi fått dit lite folk iaf, från att det bara var jag och Emma så blev vi 7 st :D..Sen så blev jag och Emma väldigt musikalisk av oss, Emma spelade på en trasig gittar och jag hittade några "trum" Pinnar som jag bankade sönder allt med. Sen efter en ganska lång stund så åkta alla hem utom My, hon blev kvar, Jonas och Frida gick hem och Anton och Johan åkte moppe.

Jag och Emma sov i en asliten hård soffa och Emma bredde ut sej ganska mkt så ja, det var ju inte världens skönaste ställe att sova på. Sen typ halv 12 på morron kom Eva upp med hamburgare till oss :D mums. Sen så var vi tvugna att städa upp i spökrummet igen, det såg förjävligt ut där sen kvällen/natten. Jaja det var ju jävligt kul iallafall, då måste man ju städa åxå. Men framöver måste vi nog ta det lite lugnare Emma, vi måste vara snällare med levern :P.

Puss / Therese ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback