En kväll-natt hos Emma :)

Igår så skulle Emma till Svensta en sväng och då passade jag på att följa med tillbaka till Brånan (mitt andra hem:)) De första jag möttes av va Robert "Tja Tesse fan va ja ha saknat dej!!" haha, sen så va snygg sjöberg där åxå :)..Efter vi hade äkat så följde vi med pojkarna upp till "spökrummet" och i hälgen hade ju Robert och sjöberg vart på Finlandsfärjan så där uppe stod det 5 plattor öl ;)

Då satt vi där uppe med dom två och hade det allmänt bra :), senare så blev man ju litte tröttare då, så då somnade jag typ på helt fel ställe på sjöberg :p haha, hade käften precis på hans käraste ägodel :P haha, tur att han hade kläder på sej. Jaja han sa ju iget iaf. Sen så fixade Emma ditt nummer men fan det var ju mobilsvar på din mobil, fan bara för att jag ringde för en gångs skull ja då gick de inte fan, jaja skit samma. Sen ringde jag till A-M åxå och hon var i Dalarna :P och var riktigt glad :)..

Senare så slumra vi till litte mer, då låg Robert i (den hårda osköna almmänt cp) soffan, och jag Emma och Sjöberg sov på en luftmadrass som låg i en säng och då gatt ju Sjöberg flytta på sej lite så att jag damp rakt ner i golvet, sen orkade jag inte kliva upp igen, en stund senare kom Emma efter och slog huvve i golvet :P. Sen så vart det oskönt på golvet så då gick jag och la mej i höet :P hehe,, Senare kom Eva in till "spökrummet" och märkte att jag va borta men skorna va kvar, så hon vart skitarg occh skrek på Emma och hn viste inte heller vart ja va. Men till slut så hittade dom mej i höet och började skratta som fan :P hehe , men sen så gatt vi gå in och läga oss för Eva. Då käkade vi lite och sen smet vi ut igen, men efter ett tag kom hon tillbaka och var ännu surare än innan så då gick i in :P hehe. Jaja de va iaf en skojjig kväll-natt :)

Puss /Therese

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback