Massor med skoj :D

I Fredas kväll så sov jag, Emma, Frida och Mats i Roberts lägenhet, alla 4 sov i Roberts 80:s säng, haha litte trångt :P men jag och Emma tog bästa platserna :D. Under kvällen tog vi det mäst lungt.

Dagen efter så gick jag och Emma, eller vi cyklade till statoil och köpte hamburgetallrik, det var gott, och då såg jag dig ♥. Sen cyklade vi hem igen, och då låg fortfarande Mats och Frida och sov. Jag blev inte där så länge då, åkte hem kring halv ett. Var hemma ett tag och sen åkte jag tillbaka till dom igen. När jag kom dit var klockan typ 14.00 och då hade förfesten börjat :P. äsch det ska börjas i tid. Då satt vi där inne hos Robert några timmar, men det var inte så mkt folk där, det var Jag, Emma, Frida, Mats, Robert och Niklas.

Sen så skulle jag och Mats gå på affärn, men vi stoppades av en gammal kärring som var sinnut för att  nån hade sagt att hon var en "elak kärring" haha, då var hon helt förbryllad över det, då stog Mats där och argumenterade med henne i typ en halvtimme, men tillslut fick jag med mej Mats. Vi köpte korv och makaroner, klockan va typ 17.00 bara och Mats var skitfull, så när han skulle betala skrek han till en ung tjej i kassan  " Om det blir över 40 spänn så dödar jag dej!!!" hehe, sen kom vi äntligen tillbaka. Under kvällen hände det väldigt mkt saker, som t,ex att Mats ramlade ner från balkongen 2 gånger :P, och Emma hoppade ner en gång, vi träffade Jon, men han var tråkig och sa att han skulle komma tillbaka men kom aldrig. Jag vurpade i hallen ett antal gånger. Många klättringar från våran balkong till en annan, jag blev biten av en ödla hos grannen medans grannen rev ner sin sprillans nya skrivare och nästan datan och tangentbordet och massa saker, vi var inne hos Yvonne, och där gjorde Emma och Niklas massa saker, vet inte riktigt vad dom höll på med :P. Och en jävla massa annat hände åxå, men de orkar jag inte skriva ner ;).

Bilder hittar ni här theresepanhed.bilddagboken.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback