Nya skor, städning,70%, SOLO och Deja vu

Idag har varit en slapp dag igen, men man har ingen stor lust att göra något när det regnar. Så då blir det bara att man sitter inne massor, men jag hann iallafall göra nåt vettigt idag, var på skobutiken och köpte mej ett par nya skor, var på tiden nu. Det fanns inte så jätte många modeller av DC:s märken nu, så det blev en vit modell med ett rosa DC tryck på sidan. Blev nöjd med dem.

Sen när jag kom hem så slängde jag ut alla mina väskor på golvet, hade en sisodär 30 st. Jag vet inte hur jag ska konstruera det så att jag kan ha dom på ett bra ställe, jag brukar ha dem hängandes på sängkanten, men det ser så stökigt och fult ut. Då knökade jag in dom längst upp på och i garderoben, men de är så jobbigt när jag ska välja vilken jag ska ha, för så måste jag ju riva ut och in alla hela tiden. Men men dom får vara sådär så länge. Sen så var det stökigt i vårat stora skrubb rum, så då städade jag ihop där så nu är det  fint. 

Efter det blev jag sugen på en 70% chokladkaka så då og jag moppen till svensta och köpte en, och ett frimärke till mamma och så hade nya SOLO kommit så då var jag ju tvungen att köpa den med.

Sen så satt Emma och My utanför Ica och efter ett tag kom Frida också, så då blev jag kvar ett tag och pratade med dem, kändes som om vi inte hade träffats på evigheter fast det bara var två dagar sen. Sen drog jag hem igen, där gjorde jag väl inte så mycket.

För ett tag sen så tittade jag på film, det blev Deja vu, den var riktigt bra faktist. Sen har jag fört över musik från Mattes hårddisk till min data, så från att inte ha någon musik där så har jag ca 3400 låtar =). Det är bra, man kan ju inte ha en data utan musik!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback