Onsdag-Fredag

I Onsdags så satt jag och inte gjorde så mkt, sen så ringde Line till mej och ville komma, så då fick hon det. Vi hade inte träffats sen skolavslutningen. Och i morron åker hon till Harje och är där en vecka. Vi kollade på Date movie, som vi typ har sett typ tusen gånger, men den e fortfarande rolig :P. På Torsdan satt vi mäst framför datan och slöade, det var skönt. Sen åkte hon hem.

Efter ett tag fick jag ett sms av Frida som undrade om hon kunde hälsa på,å jag sa ja, och sen stog hon Emma och Mats där utanför dörrn, typ en sekund efter jag fick sms:et, dom hade åkt moped till mej. Då ville dom att jag skulle följa med och det gjorde ja. Då åkte vi till statoil och köpte en glass, det blev en magnum dark ecuador. Sen så kom Anton och Johan och efter ett tag åkte vi till en grusgrop en liten bit efter Rörön, men det var segt, för alla dom tre:s moppar är trimmade och inte min så då hamnade jag efter hela tiden, vill trimma den men pappa ska va så jävla tjurig! Snart trimmar jag den ändå utan att han vet! Sen åkte vi iaf hem till Emma och va där ett tag för Johan skulle rida, men han banga ur,då åkte vi tillbaka till Svensta. Sen åkte jag hem för jag hade skitlite bensin kvar. Sen satt jag där ett tag.

Senare så ringde Frida och undrade om jag ville sova med dom i Roberts lägenhet, och det ville jag så då kom Emma och hämtade mej med moppe´n, sen va vi med Mats typ hela kvällen, han är snäll :). Sen kom hans kusin Peter (tror jag han hette) med sin bil så då åkte vi bil runt lite här och där, och vi mötte civilpolisen typ 4 gånger :P hehe. Sista gången så vände dom aldeles bakom oss och körde efter oss, så då gatt vi köra 30 genom byn bara :/, men sen svängde vi och dom fortsatte. Civilpoliser borde inte få finnas, för om man inte vet att det är civilpoliser kanske man gör dumma saker utan att man vet att dom är där. Jag tycker att dom borde ha polisbilarna så man blir förvarnad iaf :P.

I morse klev vi upp typ 8 (!)  för att Emma och Frida skulle jobba :/ så då gick jag hem. Sen satte jag mej här.

Puss/T ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback