En lång dag

Idag har det varit en lång dag med massa söta ungar och med riktigt jävla skitjobbiga ungar åxå, vissa är ju som dom är och är så jobbiga. Börjar grina för minsta lilla och blir tjurig om dom inte får som dom vill. Jag hade 98:orna idag. Dom hade först lekar, sen hade dom fotboll, sen efter lunch så hade dom superstar 1 och sist spelade dom match. Det var kul´idag, men som sagt väldigt jobbigt.

I morron ska jag ha 00:orna, dom minsta, men alla säjer att dom är väldigt jobbiga åxå, jobbigare än dom jag hade idag. Jaja ganska skönt att det är sista fotbollsskole dag i morron.

/t ♥

Fotbollsskolan börjar

Idag var det första dan på fotbollsskolan och det var kul :). Jag och Renner var ledare för 94:orna, dom va väl ganska lugna, men mot slutet började dom bli lite griniga :P. Dom hade superstar 1, fotboll och innebandy. I morron ska jag och Sofie ha 96:orna, hoppas inte att dom är jättebråkiga! Då blir det bara jobbigt om dom inte lyssnar och så, och i morron skulle typ nån tjej från Hammarby komma och hälsa på åxå.Åsså fick jag ju en ledar T-shirt, shorts, byxa,jacka och vattenflaska.

/t ♥

Hur vuxen eller hur fjortis är du ?

Min vuxenpoäng

Namn: Therese
Datum: 2007-06-25
Ålder: 15
Vuxenpoäng: 8.3
Uppskattad ålder : 16

Haha så vuxen är jag inte, men 2 månader äldre :P haha
Du kan åxå göra testet här -->
http://www.vuxenpoang.com

Min fjortisfaktor

Namn: Therese
Datum: 2007-06-25
Ålder: 15
Fjortisfaktor: 29.7%
Haha inte så mkt fjortis heller, hm vad är jag då ? nåt mitt i mellan.
Vill du se hur mkt fjortis du är ? kolla här --> http://www.fjortispoang.se


Fan vad jag gillar dig, så fort jag hör din röst blir jag helt, ja jag vet inte hur jag ska beskriva det, men jag gillar känslan :D. ♥

En ny vecka

Ja då va de ju måndag igen då. Idag så har jag ju jobbat, vi eldade skräp och sen så gjorde vi "paket" med en fotboll, flaska och t-shirt i. Till barnen på fotbollsskolan i morron. Det blev lite fel i vissa paket för att Jonas inte pumpade alla nr 3 bollar från början å då trodde vi att dom va slut och då fick dom ta 4:or och så vart det massa konstigt. Haha när pappa åkte bil så hörde han att det hade vart en liten brand på galhammarudden, men de va ju bara vi som hade eldat skräp, så dom misstog sig, om den inte spred sig vill säga.

När ja kom hem gjorde jag väl inte så mkt, har slapppat lite. Sen va de midda hos fam Panhed/Persson. Det var spagetti och köttfärssås och marängsviss till efterrätt. Det var gott :D..

I morron så börjar ju fotbollsskolan som jag ska hjälpa till på, jag skulle hjälpa Renner tror ja. Lisa skulle va med Anna i kafeterian och Jonas och Kerry skulle hjälpa Anders (nu vet jag äntligen att han heter Anders). Så i morron blir det nog skoj, hoppas att jag får småa barn iaf,dom är roligare :D.

/t ♥

kommer inte på nåt vettigt att skriva här.

So sagt va de ju 94 års kalas igår då.Då kom de massa folk till oss, de va Lotta,Martin, Emma, Erika, Kim, Anna, Dennis,Ida,Emilia,Mia Ton, Elina, Tindra, Momma, Micke, Sussan, lars åke. Sen så åt vi mat också det blev grillat kött, med ris/pärgratäng sallad och bea.Sen så sprang alla runt å gjorde lite allt möjligt.

Senare på kvällen så bestämde jag mig för att åka upp till Brånan, å de gjorde ja. Då skjutsade Mia upp mig,och så skulle hon skjutsa Micke till skanderåsen och sussan och lars-åke till östberg, och i bilen blev de ju massa diskutioner :P. När ja kom fram så gick ja upp i skogen för där satt Emma Frida och Robert sen satt jag åxå där. Då satt vidär ganska länge. Efter ett tag så ringde Frida till Oscar å då va han och CO nere hos bizze eler nåt tro ja. Så då bestämde vi oss för att åka ner och säja hej till dom.Då när vi hade kört ner den där lååånga nerförsbacken (som vi att åka upp för sen) då ringde dom och sa att dom hade åkt till Åsarna. Sen åkte vi till utanför John,men han va inte hemma , han va i jaktstugan med Jens å några till. Då så sa vi åt dom att dom skulle hämta oss med fyrhjulingarna,fast en var en sexhjuling men skit samma jag säjer fyrhjuling. Då efter ett tags väntande så kom dom äntligen, vi som trodde att dom skule svika oss. Men då åkte vi iväg, Frida åkte med John och ja å Emma åkte med Jens. sen åkte vi in på nån liten skogsväg och stannade där. Sen så hade dom med sig några skönheter. Då gick vi upp i skogen och satte oss där. Sen så va ju Frida och John inte världens nyktraste ådom stog och hångla som in i helvette, å massa saker. Sen så började vi åka tillbaka litegrann, jag emma och jens åkte först,och när vi hade åkt en bit så var frida och john borta.Vi stg och väntade länge på dom. Till slut så körde vi tillbaka å trodde att dom hade kört åt hellvete så som john körde. Men näe då, dom satt där på 6hjuligen å håglade och Jens hade skitbrottom. Sen så körde john inte så bra då, han körde nästan i ett sånt här älgpass haha.

När vi komhem så stannade john och jens kvar ett tag och pratade med Eva och sikka,sen åte dom. Då blev Frida inte världens roligaste haha, men de ska jag inte prata mer om.

/t ♥

94 års kalas

I hälgen blir det 94 års kalas, och med det menar jag inte att vi ska fira nån gammal 94årinng utan pappa som fyller 40 i morron och momma som fyller 54 på söndag. Men vi ska fira dom idag, så då kommert de komma massa folk hit. Det blir skoj. I morron så blir det att vi åker till Börtnan för att farmor och farfar skulle bjuda på middag och lite sånt där. Så det blir mkt skoj i hälgen =)

image73image74

Målning/joggingtur och studdsmattehoppning

I morse när jag kom till jobbet så sa Johan/Anders/Kalle att han skulle in till stan och besikta sin beige/bruna gulliga volvo, och att han skulle komma tillbaka vid lunchtid. Vi målade till ungefär lunchtid och han var inte tillbaka, sen satt vi och bara satt i 2 timmar, extremt kul :p. Sen kom nåra Svenstabor till udden och ställde en ramp/hopp på bryggan och cyklade och hoppade ner i vattnet, så då kunde man sitta och kolla på det ett tag. Sen kom ju den beige/bruna volvon tillbaka med Johan/Anders/Kalle  inuti förståss, två timmar senare än tänkt. Men jag är inte arg/sur på han eller nåt, för jag vet inte, men jag gillar honom på något vis. Han har ett sånt här gulligt, tyckasynd om utseende och är så skön =D. Lite flummig och rolig men ändå seriös. Han är så snäll åxå :D. Vet inte varför men jag bara gillar honom. En man/gubbe på 45-50 år (är inte världens bästa på att se åldern i människor,men men). Han skulle ha vart perfekt som en morfar eller farfar.

När jag kom hem så satte jag mej framför tv:n lite och softade, kollade på MTV lite där det var "my own" de e ganska bra. Sen så tog jag mig i kragen och satte på mig ett linne och ett par shorts och tog en joggintur, och Jimmy hade inget att göra så han följde med, fast han sprang inte, han åkte på kärringcykeln. När vi kom tillbaka, så hoppade jag och Jimmy lite studsmatta, som han ALLTID tjatar på mej att han vill göra. Sen kom mamma och Matte hem från Åsarna, för Matte hade klippt sej, det blev bra. Sen så kom jag äntligen över datan som har vart upptagen ända sen jag kom hem.

/t ♥

Målat hela danIdag när jag kom på jobbet så sa Johan/Anders/Pelle/Kalle (vet inte vad han heter) att jag skulle bli själv där eftersom han, Kerry och Jonas skulle upp till Skucku till planen där och fixa, då fick jag vattna gräset och måla, måla gjorde jag resten av dan sen. Alla andra åkte hem typ 2 men jag åkte hem halv 4, lika bra att jobba igen de som behövs nu. Eftersom på midsommar vill man ju inte jobba. Jaja, de har vart en ganska vanlig dag helt änkelt.  

/Therese ♥

2:a dan avklarad

Ja då va den andra dagen av jobbet avklarat, känns ju lite i kroppen nu. Idag fick vi plocka upp björkris och köra iväg med, sen nåt annat krafs och dom högarna vi hade kvar sen igår vi hade typ 15 st kvar. Sen fick jag måla linjerna på elvamannaplanen och på femmannaplanen, de va väl kanske inte det roligaste men de måste göras,e typ match ikväll.

I morron skulle jag typ få måla massor :/, de e inte heller så skoj, och idag så gick minitraktorn sönder :/ hehe. Eller typ startmotorn, de kanske e slut på batteri eller nåt. Hoppas den blir lagad, den e ju det roligaste av allt. :D..

Laura Sweden - Release me

/Therese ♥

 
 Hela den där högen har vi skjutsat dit!

Första dagen på jobbet

Kom nästan nyss hem från jobbet, i morse när vi kom dit så fick vi lite info och så Johan tro jag han hette oss runt lite. Efter det så skyfflade vi upp löv,barr kvistar mm på en släpvagn som va efter lilltraktorn, hela dan, och vi har fortfarande ca 15 högar kvar. Allt som allt har vi nog lastan ca 40 högar, om inte mer. Det har väl inte vart så jättekul det, men de ha vart kul att bara vart där. Vi är 4 st som jobbar där det är Jonas, Kerry, Lisa och jag. Det roligaste har iaf vart att köra lill traktorn :D hehe. Men Jonas körde över mitt ben/fot med släpvagnen haha. De va skojj att åka på den åxå, men Kerry var så galen när han körde :P:D haha..

I morron ska vi typ ta upp dom sista högarna och sätta upp lite reklam.

/Therese ♥


snart börjar jobbet

Hej hej ! Snart ska jag iväg och jobba, om ca 10 min ska jag ta cykeln. Ganska lättsamt att jag har nere på udden, tar ju bara 5 min dit :D.. Jag undrar om det är nån annan som ska jobba där samtidigt som mej eller om ja kommer att vara själv ? Jaja det visar sej ju iallafall.

Men men nu ska jag dra iväg och jobba, utomhus i solen :D.


/Therese ♥

strosat runt

Igår kväll så kollade jag, Magnus, Maccan, Matte och Jimmy på "Batman begins", den va bra. Sen idag har jag väl inte gjort så jätte mkt, läst lite FRIDA och SOLO, och legat ute i solen, har inte kunnat använt datan nåt föränn nu eftersom i dag så har Magnus, Maccan, Matte , Jimmy, Isac, Isac och Emil använt datorerna, Matte har ju med sin egna hem nu på lovet. Men ändå måste dom amvända den här med :P..

Sen har jag ringt min kontakt person angående jobbet som börjar i morron, det lät bra. Men ja lär ju ska klippa gräs :S, med dom där stora mackapärerna, hm, hur ska de gå :P.. Haha kommer väl att köra åt H-vete med den :P hehe. Nä men jag e ju inte ´den bästa på att köra grejer :P Jaja hoppas det blir kul iaf :D.


Varmt + dagens outfit

Glömde att skriva att det har vart väldigt varmt och skönt idag.


51.9 grader i solen :O hehe :D

Dagens outfit
image65

Min nya kusin

I morse vaknade jag ett antal gånger av olika saker. Först så rev min katt mig i ansiktet för att hon ville ut, sen ringde mammas mobil, sen ringde vanliga telefonen, sen krafsade Mira på dörren och ville in, hatar när jag inte får min sovmorron :/.. Men men, Frida sov ju iaf hos mig, så några av gångerna var jag tvungen att klättra över henne så att hon åxå vaknade :P..

Sen på förmiddan så åkte vi till Frida och hämtade saker och fraktade dom till hennes och hennes mammas nya hus som dom ska flytta till. Efter ett tag av bärande så åkte vi hem, sen på affärn då köpte jag mig en stor påse med naturgodis :D mums. Casew nötter, russin ,torkad banan mm. :D Yummi. På affärn ringde moster Mia från BB och sa att vi kunde hälsa på dem så fort dom kom hem, så Ton skulle hämta henne och bebisen.

Sen åkte vi dit och hälsade på, och bebisen  som är en tjej är jättesöt :D Dom har inte bestämt vad hon ska heta ännu, men dom funderar på Natalie och Tindra :D.

Hej då ♥

Fröjdholmen

Nyss kom jag och Frida hem från Fröjdholmen. Vi åt där, eller inte Frida hon va med Fabian. Jag mamma å pappa åt först va de räk toast, sen kött,kyckling, salami, frukt mm. Till efterrätt va de kladdkaka med grädde. Det va gott, efter de så åkte mamma och pappa hem, men jag och Frida stannade med Fabian och Lövis. Sen gick vi omkring lite, men sen fanns det inget att göra så då åkte vi hem. Vi hade ingen annan skjuts så då åkte vi med Lövis hem. Sen har vi inte gjort så mkt mer. Ska väl snart kanske kolla på en film eller nåt sånt.Puss ♥

Provkörning av packmoppen =)

Nyss tog jag en packmoppe tur ner till Emma och Erika för jag skjutsade ner 5 påsar med kläder som jag inte vill ha längre, så då fick dom dom. Fast dom va inte hemma bara Lotta och Martin så då får dom kläderna när dom kommer hem.

Haha jag va inte så duktig i början på att köra packmoppe hehe,,hade stora problem med kopplingen haha..Först glömde jag den helt och hållet så Jimmy kutade efter och skrek "kopplingen!!" och jag bara "ah just de ja" hehe sen lät de massor av moppen och så höll jag på att vicka :P för jag körde snabbt i svängen :P hahah..Men nu kan jag lite bättre iallafall :D Haha. Hm, undra hur det ska gå när jag ska börja övningsköra :P hahahah. Jaja det funkar säkert.
 

image61


Äntligen har man gått ut 9:an :D

I morse när jag kom till kyrkan så såg jag att de stod en lastbil där med flak men våra lakan på, fan va glad jag blev, dom hade fixat det i går kväll och piffat till den och sånt :D.. Sen va vi i kyrkan och sjöng och fick betygen och lite sånt. Jag fick 3 st MVG, 6 st VG och 3 st G så jag är nöjd :D har typ 230 poäng nu,förra året hade jag bara 185, och jga hade höjt mig i 7 ämnen :D:D..Efter kyrkan så fick jag massor med blommor från olika, och så fick jag 1200 kr :D..Sen så klev alla på flaket och sen åkte vi runt på Svensta och lite här och var och skrek och hade skojj :D..Efter en stunds åkande så åkte vi hem till Anton och där åt vi hamburgare och efter det var det kaffe och tårta mums :D

Sen efter ett tag så åkte vi hem,jag och Line åkte med hennes Papi. Sen har jag inte gjort så mkt mer.Snart ska jag nog lägga mig och sova ett tag,är så jävla trött. Annars kommer jag inte orka gå på middagen ikväll :P. Den är ju i Myrviken på fröjdholmen, det skulle va typ kött å pärer och nån förätt och kladdkaka till efterrätt eller nåt sånt.

Bilder från skolavslutningen kan ni se här -->  
http://theresepanhed.bilddagboken.se/  :D

Puss ♥

Hemma igen

Nu är jag hemma igen från Jimmys skolavslutning, det var lite drygt där, för vi satt så långt bak så man såg inget, bara hörde lite av sången. Efteråt så skulle jag Line å Ann-Marie till bygdegårn och fixa till flaket, men då mötte vi Sandra som sa att lasbilen va trasig (fan åxå), det som skulle bli kul att åka flak :/..Men Lilian och Sussan skulle ringa folk och höra,men dom lär ju inte få tag på en lastbil tills i morron. *suck*.

Jaja hoppas att dom hittar nån iaf.. Nyss har jag fixat ihop lite blommor till brudsen som dom ska få i morn. Fan vad skönt med sommarlov, men det varar bara i 4 dagar, sen börjar sommarjobbet som är i 3 veckor. Hoppas de blir kul annars kommer dom där 3 veckorna ta evigheter. Förra året var jag ju på sjukhemmet ,men det viste jag ju att det skulle vara roligt. Efter de jobbet längtade man faktist tillbaka, och det var ju extra kul när Line var på samma avdelning. Men nu vet jag ju inte vad jag ska göra, så tänk om det blir jättetråkigt. Jag ska nog ta och ringa till den där gubben som är min kontaktperson nån dag innan och höra om lite saker, vad man ska ha för kläder, mat etc.Jaja det blir säkert bra :D

image60

Kan inte få dig ur mina tankar ,jag älskar dig så otroligt mkt.Varför kan du inte bli min? ♥ (vill ha dig)

See you later ♥.

Klipp mig, målat lakan och stulen cykel *suck*

Idag har jag ju klippt mej, jag vart ganska nöjd. Efter jag hade klippt mej så var det lunch och efter det så tränade vi på sångerna som vi ska sjunga i morron på skolavslutningen. Efter det så tränade vi på ingången i kyrkan. Sen på mentorssamlingen så sprejmålade vi lakan som ska sitta på flaket i morn. Vi hade 4 lakan, på dom stod det "Suck my dick", "Gilla läget", "Tallinn sög för vi var hög" och på det sista stod det 9a stort och sen namn runt om. Pengarna som vi skule köpa glass för vart utdelade istället så vi fick 22 kr var :P hehe inte så mkt, fast vi har ju gjort ganska mkt ändå :D..Kommer verkligen sakna 7a-9a 04-07.

Sen skulle jag gå hem från skolan, och eftersom det spöregnade så bad jag pappa hämta mig och att han skulle ta med cykelstället.Ja då gick jag dit där jag brukar parkera cykeln, men vad tror ni, jo den var stulen. Fan att dom inte kan låta bli. Den har stått där i tre år och ingen har rört den, men sen sista dan på den här skolan forever då stjäler dom den. Fan, ja får väl hoppas att jag hittar igen den då, dom/den kan ju ha lagt den i nåt dike eller dylikt.

Om typ 2 timmar ska jag på djurgårdens skolavslutning och kolla på Jimmy, och efter det så ska jag och några till pynta flaket med björkrid, och snälla låt det inte spöregna då!! Det skulle vara jobbigt att stå där i regnet och frysa och bli blöt.

I morron måste jag typ upp 6.30  eftersom skolavslutningen är 9.00 och man skulle vara där en halvtimme tidigare, och jag vill ha gott om tid att göra mig i ordning. Man hade ju hoppats på att man skulle få sjunga några fina sånger på skolavslutningen i 9:an. Men eftersom våran (jävla hatade) musiklärare tror att vi går ut 1:an så ska vi sjunga massa Astrid Lindgren låtar eftersom hon fyller 100 år i år, inte för att jag har nåt emot henne men hallå vi går ut 9:an!!! Men en låt va iaf inte en Astrid Lindgren låt, den är "himlen är oskyldigt blå" med Ted och Kennet gärdestad, den är lite bättre och finare iaf.

Jaja nu ska jag ta och läsa lite bloggar och annat innan jag drar iväg på Jimmys skolavslutning.

Puss ♥


(1 och 2 - sprejning på lakan. 3- övning på ingång i kyrkan)

Klipptid, ny kusin, fixa flak och massa glass.

Så nu sitter jag här och väntar på att jag ska cykla iväg i regnet (!) till frissan. Så då tog jag ledigt idag på förmiddan och kommer till skolan ca kl tolv. Skönt med lite sovmorron idag för tredje dagen :D..Har inte riktigt bestämt mig än hur jag ska klippa mig :S,,men men jag kommer säkert på nåt :D.. Jag e glad att jag fick den här tiden, för det var sista tiden innan skolavslutningen, och då vill man ju va fin i håret.

När jag vaknade så fick jag veta att jag har fått en kusin, en tjej blev det :D. Jättesöt var hon också, jag fick se en bild på henne :D..

På skolan idag när jag är borta så är det fotboll 9:orna vs lärarna. Men jag kan ju inte kolla på det då, men men. Sen när ja kommer tillbaka så ska vi träna på hur vi ska gå in i kyrkan i morron bitti, och så ska vi städa ur skåpen och fixa lite. Sen blev det pengar över från klassresan typ 2500, fast vi gjorde så mkt. Men 2000 skulle Lilian ha,för efter skolavslutningen ska vi ju dit och äta,de blir hamburgare, så Lilian skulle köpa ett 70 tal hamburgare :P. Sen dom andra 500 kr ska vi köpa glass för idag :P.Det blir mkt glass de hehe.

Igår på grillkvällen så grillade vi ju,sen så va det bildspel på när vi var i Helags och när vi var i Tallinn. Det va kul att se. Då bestämde vi också att i kväll ska några från klassen fixa flaket så att det blir fint, sätta på björkkvistar och sånna saker.

Jaja nu måste jag snart ta och börja röra på mig till frissan, man vill ju inte komma sent dit :P

Nu ska jag grilla

Ja nu ska jag snart ta och packa ihop lite grejer och sen ska jag hoppa på cykeln och dra ner till udden. Sen ska de grillas, och mamma har köpt hamburgare, bröd och sallad till mej :D..Jag vill inte ha nåt äckligt klet på min som dressing eller ketchup..Sen köpte hon en Festis svartvinbär till mig åxå. attbropå asfalt så hatar jag mina naglar just nu.

jaja nu måste jag rusa iväg och börja packa ner maten och de.

Puss och knull mitt hjärtegull ♥

Grillkväll mm

Ja då sitter man här igen då, ikväll är det ju grill/mys kväll med klassen då. Jag har inte bestämt vad ja ska ha med och grilla än,, men de lär väl bli hamburgare elller korv, nåt enkelt.

Känns så konstig att det är sista dagen i morron för alltid.Jag kommer alldrig att gå in i Svensta skola nån mer gång efter i morron, bara för att hälsa på eller nåt. Känns skönt, men ändå konstig, och man kommer ju att sakna klassen. För det är ju bara dom närmsta man kommer träffa igen, inte dom andra.

I morgon blir det iaf skolavslutnig då, jag ska ha en orange klänning, vita skor och tights. Klänningen och skorna köpte jag i Tallin ♥. På själva cermonin eller vad man kallar det får vi ju betygen, det ska bli kul :D för jag har höjt men ganska mkt i år. Sen efteråt va de fika hemma hos Anton,dit åker vi flak :D

Sen den 18/6 så börjar ju sommarjobbet så då ska jag "slita" i tre veckor. Nä så hårt hoppas jag de inte blir, jag vill att det ska vara skojj. Ska jobba på Bergs Ik, vet inte riktigt vad man ska göra ännu. Men en vecka ska jag typ hjälpa till på fotbollsskolan eller nåt sånt. Sen får jag se vad det blir, kanske måla eller klippa gräs eller nåt sånt. Behöver ju pengarna,för jag ska köpa en laptop som jag ska ha i lägenheten till hösten.

Efter sommarjobbet blir det massa härliga veckor. Då ska det tältas med brudarna och några till :D. Fan va skojj, den här sommarn ska bli dubbelt så rolig som den förra, och då kommer den att bli skit rolig :D

Ser fram emot sommar 2007 enormt mkt :D. 

All I can think about is you. I love you  ♥
 

---

Idag är jag också hemma eftersom det är fotbollsturnering hela dagen och jag känner mig inte så frisk så att jag kan va med och spela,och då är det bättre att vila upp sej hemma än att bara stå och kolla. Vaknade väl inte av den mysigaste saken i morse då, Mira spydde i min säng YUCK! Då var jag ju tvungen att torka upp de förståss, å jag som bytte sängkläder igår!! Aldrig ska man få sova när man har chansen, men men. 

Men jag är lite irriterad på bloggen för jag har bytt stilmall och den byts ju alldrig, jag vill ju ha min nya.

 

Love is beautiful
Love is true
Love is how I feel for you

Du ♥God natt

Men jaja,,bara för att jag är sjuk och ska va hemma i morron betyder ju inte det att jag ska sitta uppe hela natten, så nu tänkte jag ta och lägga mig :P God natt.
image52 och eftersom Barbapappa och Barbamamma är så söta så får dom också vara med :D.

Har man lite att göra så har man

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
7

Vilken svordom använder du mest?
Fan tror ja.

Äger du en iPod?
Nej, men en mp3.

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
06.30

Hur många resväskor äger du?
hm,,ingen tror ja.

Använder du flip flops även när det är kallt ute?
Nej.

Var köper du dina matvaror ifrån?
köper inte mat.

Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
Det beror på.

Vilken var den senaste filmen du såg?
Hot fuzz

Har någon av dina vänner barn?
nej.

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En resa utomlands.

Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja de tror ja nog.

Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Lyssnare  inte på CD.

Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
lätt mjölk.

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Hm,,tror de.

Vad åt du till middag?
skinksallad.

Använder du huvtröjor?
Japp

Kan du vissla?
ja

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
tror inte de.

Vem var den senaste som ringde dig?
Line

Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält?
Berg-och-dalbana

Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
ja det tro jag.

Vilket riktnummersområde befinner du dig i?
0687

Hur stort är ditt närmsta köpcentrum?
inte så stort.

Hur många syskon har du?
2

Är du blyg inför det motsatta könet?
beror på.

Vilken film kan du alla replikerna till?
ingen aning
Äger du några band-t-shirts?
Nej

När flög du senast?
förra sommarn.

Hur många stolar står runt ditt köksbord?
6

Läser du för skojs skull?
Ja, tidningar tex SOLO

Pratar du några andra språk?
Lite engelska och ytterst lite Tyska

Diskar du din egen disk?
Nej det gör maskinen.

Har du gråtit offentligt?
Ja

Har du en stationär dator eller en laptop?
Stationär,men sen blir de laptop.

Försöker du alltid lära dig nya saker?
vet inte.

Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
Ja piercing i tungan.Tatuering har jag inte tänkt på så mkt.

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
ja

Kan du kasta macka?
om stenen funkar.

Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej.

Vem har du med på bion?
Kompisar.

Vem var din favoritlärare?
gillar många

Vad har du för väder?
rengnade nyss,vet inte om det gör de än.

Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
Beror på hur mkt.

Har du en blogg?
Japp

Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet?
Har inte börjat där än.

Har du någonsin blivit attraherad av en oattraktiv?
har jag säkert.

När sov du senast på golvet?
några veckor sen.

Gillar du din boendesituation?
Ja gör jag väl, men de ska bli skönt med egen lägenhet till hösten.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Minst 8.

Äter du frukost dagligen?
Ja

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
ibland.

Hamnade du ofta i trubbel för att du pratade under lektionerna?
Nä,snarare tvärtom.

Vilken är din favoritfrukt?
Vattenmelon.

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
ibland.
Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
16.

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Nej.

Tror du på liv på andra planeter?
kanske,men de vore konstigt om vi var dom ända levande.

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
minns inte.

Tror du att gud är en man eller kvinna?
Gud finns inte.

Vad var det senaste du åt?
räknas tuggummi ?

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller det motsatta?
Både och.

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Therese för de var fint.
Ingrid för momma å famma heter de.
Panhed för att min faster kom på det från en motorcykelmotor Panhead på Harley Davidsson.

Gillar du senap?
YUCK! nej

Vad säger du till dig själv när allt blir svårt?
ÅHHHHH!

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Ja :D

Sover du på sida, mage eller rygg?
rygg.

Har du någonsin köpt något från eBay?
Nej.

Tycker du om att krama folk?
japp.

Skulle du säga att du är trendig?
Nej.

Äger du en digitalkamera?
Ja.

Stör det dig om någon säger att de ska ringa, men inte gör det?
Ibland,men så gör man ju ibland me.

Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
Pojken som kallades det.

Tycker du att du är attraktiv?
Nej.

Vad är du allergisk mot?
Inget.


 


Sjuk idag

Idag är det bergskampen på skolan och ja kan inte va med, kände att jag inte skulle orka det med den här hostan och förkyldningen.

Igår hade vi ju HK och då fikade vi med invandrarna, först gjorde vi fruktsallad och sen åt vi den,,den blev iaf god.

Idag så fick jag nåt ryck så jag ställde mig och bakade lite scones, blev så sugen på sånna. Sen åt jag en jätte god frukost, det var fil med vattenmelon bitar och russin i, till de drack jag en kopp av friggs te earl red. Det var gott :D

I morron är det ju fotbollsturnering med 6-9:an, men ja ska inte va med. Men jag får se om jag kommer och kollar på eller om jag blir hemma då också.

puss ♥

Gillar dig!

Älskar hela dig inte bara ditt utseénde, din personlighet ditt underbara leénde. Du är så underbar snälla ge mig en chans, vill bara va med dig å ingen annan stans. ♥  

Årets första dopp =)

Igår på skolan va de väldigt lugnt,, va på skolan i typ 4 timmar sen fick vi gå hem :D..De va skönt. När jag kom hem så satte jag mej i solen lite och hade de gött.
 "
Senare på kvällen typ 20 i 11 så fick ja reda på att det skulle bli strömavbrott från 23.00 till 06.00 "*Suck* ingen data" :P.. Så då gick ja ut å kollade vad Matte, Jimmy, Isac och Magnus gjorde,, dom gjorde väl inte så mkt.. Men sen hittade dom några baseball racket å bollar så dom stog å sköt bara för skojjs skull och jag stog å tittade på. ( Vad annars kan man göra när det är strömavbrott?!? Och när det är kolsvart inne?! ) :P Men sen blev vi typ upp ätna av alla myggor och knott, så då gick vi in.
 
Sen kom Magnus på att han ville bada och tjatade ett tag om de,,då bestämde vi oss för att bada. Då tog vi cyklarna ner till Fiskalsbryggan, sen badade vi,, jag va först i för ingen annan vågade. Det var ganska varmt i vattnet men när man kom upp frös man ihjäl för de va så kallt i luften. Sen cyklade vi hem i blöta kläder å de va skitkallt. Men sen satte vi oss framför brasan och värmde oss. Då skulle vi ta lite fika, men just de ja de va ju strömavbrott och vi hade bara frysta mackor så något fika blev det inte :P

Hm,,ikväll blir det grillning i Tandsbyn iaf å sen ska ja till Fåker å va babysitter åt mina kusiner..


image51

puss puss ♥

Nationaldag , sol och joggingtur

I morse vaknade jag av att min katt rev mej i ansiktet för att hon ville ut,,typ 7 i morse,, suck, då var ja tvungen att släppa ut henne,,sen sov ja typ två timmar å sen vaknade ja 9 p.g.a att mamma stog och skurade taket på toan aldeles bredvid mitt rum,,eftersom vi ska renovera å så..Så det blev tidigt i morse,,jaja då får man ju vara ute mer iaf :D

Ja idag är det ju Sveriges nationaldag, men jag firar inte den, den e ju som en vanlig dag typ. Men om jag hade firat den så hade jag väl förmodligen blivit kallas rasist eller nazist. Det är konstigt, för i Norge där firar dom den jättestort och har stora parader och allt vad det är. Men om vi sätter ut en puttig liten flagga då e vi rasister eller nazister...De är dumt, för man behöver inte vara det bara för att man gillar sitt eget land.

jaja,,nog om det. Kom nyss in från en härlig joggingtur i värmen :D..De va skönt, men jobbigt för jag har hosta som aldrig går över :/ jag vill ju kunna springa dubbelt så långt..För övrigt har jag inte gjort så jätte mkt idag,,legat och solat lite och vart ute,,och det resulterade till röda axlar som bränner,,men men då har man ju fått lite färg iaf :D..Sen grillade vi kött och åt ris, sallad och bea sås till yummi!
 I morron e de ju skola igen då,,känns inte så enormt roligt kanske,,och så har jag matte prov i morron åxå. Hoppas de inte är allt för svårt iaf.

I helgen vet jag inte riktigt va de blir,,men jag tror att jag skulle hjälpa till att öppna grindar på en dressyr tävling eller nåt sånt, får väl se om det blir så då.

puss puss ♥
image49
image50

Mira solar åxå :D

En ganska vanlig dag

Invigde min nya klänning idag som jag köpte i hälgen,,jag gillar den,å den är perfekt när de e så här varm :D..

Efter skolan va jag med F, F ,E och M vi åt lite glass och satt nere vid statoil bryggan :D

När jag kom hem la jag mej i solen och läste lite SOLO,,och hade de riktigt gött i solen :D

Puss ♥

The holiday :D

Fan jävla fitt data,,hade skrive skit mkt åsså försvann allt.Men men då får ja väll skriva om allt då :/

Jaja,,helgen började med att pappa skjutsade in mej, Line, A-M och jenny till min lägenhet. När vi var där så fixade vi iordning oss å sen tog vi bussen in till Centrum och gick till biostaden,,väl där så bestämde vi oss för att kolla på "Hot fuzz" en komedi,,den va ganska bra :D,,men lite dryg för den va 2 h å 15 min ..Men de tyckte nog inte Line hehe för hon somna..Men sen väckte ja henne.. "Det smakar gurka" undrar vart ja fick de ifrån igentligen ?..Efter filmen så fanns det till vår förvåning inga mer bussar..Så då fick vi gå hem..På vägen hem va de massa fulla studenter å skojjiga folk,,sen mötte vi nåra folk åxå..Men efter typ 20 minuter va vi hemma. Då åt i lite fika å sen drack vi dricka,,sån man börjar skratta jävlit mkt av,,eller iaf ja å Jenny efter ett tag.. Men inte Line å A-M för nån gatt ju se efter oss åxå :P hehe..Men efter ett tag blev Jenny inte lika glad längre :P Hon mådde riktigt röv. Då bosatte hon sig på toagolvet å sov där typ hela tiden å blev riktig bra kompis med toan hehe..Å ja va så snäll så jag stog bara där å tittade på henne å asgarva medan hon låg där å mådde röv..hahaha,,men ja va glad å hade kul iaf,,åsså kutade ja rakt in i väggen å vurpade å fickk ett slirspår på knä :P hehe åsså snodde ja tydligen en rullator som ja skulle åka i trappan med,,men Line hann stoppa mej hehe :D:D..Sen vart Jenny litte sur å kutade iväg me täcket å rev ner cidern på golvet TVÅ gånger så A-M å Line fick ta moppen å skura lite :P..

Sen dan efter så mådde Jenny fortfarande röv hehe..Jag mådde inte lika dålit,,hade lite ont i huvve men tur att de finns alvedon :D..Hehe..Sen lyfte vi ut bordet å satt ute å åt frukost,,men ja åt bara en macka för den andra hade MÖGLA!!! Blää hehe..smakade inte så gott.. Sen gick jag å Line på en shoppingtur ,,Jenny ville inte följa :p hm undra varför ? hehe.. Då stannade A-M med henne så inte hon skulle va själv..Jag köpte hårsnoddar, puder, örhängen och ett linne å Line köpte present till hennse syrra å en bikinitopp.. Sen åkte vi hem å då kom Ann å skjutsade hem oss till Svensta.. Sen va ja hemma typ 2 timmar sen åkte ja till Tandsbyn till Mia å Ton för där va Mama, Papa å Jimmy då grillade vi lite å sånt sen när vi skulle sova så sov ja på en luftmadrass å på morron märkte ja att de va hål i den så jag hade bara lite plast mellan mej å golvet,,inte så skönt kanske :p hehe.. hade lite ont i ryggen men men hehe. Sen va de ju jätte fint väder 40 grader i solen å typ 30 i skuggan :D:D så vi va ute massor..Sen när  ja kom hem så gjorde ja inte så mkt,,kollade lite va Matte, Isac å Magnus gjorde å sen ringde Line så då tog ja moppen och mötte henne uppe i skogen,, hon åkte fyrhjuling sen gick vi på statoil å köpte lite glass,,vi köpte magnum dark :D mums... Sen ha jag väll inte gjort så mkt mer.

Puss puss ♥