Napoleon Dynamite + lov

På skolan håller vi på att kolla på Napoleon Dynamite just nu,,den är bra tycker jag och riktigt rolig!! Han e så skön Napoleon..

Nu har vi fått lov äntligen,,och förhoppningsvis är det bra väder hela veckan så att jag kan gå ut och åka lite längdskidor innan Helags resan..hoppas att den blir bra iallafall :D Men ja vet inte hur de blir med den där rumsplaceringen å de,,men ja får väl hoppas på det bästa.

Idag var det ju rinkbandy Lärarna vs 9:orna..vi vann ju inte men det var bra gemfört med åren innan..åsså hade dom faktist Holmberg som målvakt de e lite fusk tycker jag,,för han har ju spelat i elitserien i Danmark å så,,men men,,vi får väl ta revansch i sommar när det e fotboll..


image8
Napoleon Dynamite

Kom nyss hem

Från ridhuset.Idag så red vi ut i skogen och det var kul,,förutom att vi inte kunde trava för att det var en som inte ville det "suck"..Jag som inte har travat på 3 veckor nu!! det är riktigt länge ju!

Idag hade jag No prov åxå,,det gick väl sådär..åsså var det sista tekniken ever!! så nu får vi håltimme på 2 timmar i stället!! :D Och nu är det bara en dag kvar sen är det sportlov!!! det ska bli kul och härligt!!  längtar så!! och så längtar jag tills jag,Line,Ann-Marie och Jenny ska göra "julklappen",,det ska bli jätte kul..och i år har vi tema frukt så vi ska köpa massa goda frukter och så ska vi laga mat och ha jätte kul..Hoppas det blir snart,,men de finns ju ett problem å de e att jag inte har nåt bord där än,,men de fixar sej nog,,annars får man väll äta på golvet då :D hehe..

Men nu ska jag ta och spela en runda
Betapet det är skojj :D och det är bra hjärngympa åxå :D
Ha det super,,puss puss