Längtar!

Fan vad jag längtar tills i hälgen!! Då ska ja. Line , A-M å Kennet sova i min lägenhet å gå på bio å göra massa skojjiga salker :D:D!!! Hoppas vi hitta nån bra film iaf.

Jaja,nu hinner jag nte skriva mer, för nu ska jag läsa lite bloggar å sen ska ja kolla på Kyle XY :D:D

Puss ♥

Hate

Blir så äcklad av att se dej när du går förbi och tittar så där konstigt på oss. Dom där äckliga blickarna påminner bara om det som var. Jag hatar dej, hata är ett väldigt starkt ord, men det är värkligen hat jag känner för dej. Alla tycker att du verkar vara så gullig och snäll, de trodde jag i början också. Men de visade sej att du inte var så där gullig och snäll som det såg ut, du förändrades och vi ville inte umgås med dej längre. Hoppas alla andra fattar det så att det inte händer samma sak för dom som för oss. Du ser ju så oskyldig ut, men bakom allt det som var fint i början gömmer det sej onda saker. Hoppas att du slutar att bete dej sådär, för alla andras skull. Vi tänker inte umgås med dej igen iaf.
image50

Skojj i hälgen :D

Hej hej!
Idag fick jag reda på att ja kmr att få VG i gympa :D de e bra för förra året hade ja bara G. Så de e en höjning åsså kmr ja få MVG i bild och slöjd,sen vet ja inge mer. På ´gympa provet fick ja iaf VG- och de e ju åxå bra! :D..

Nyss gjorde ja mej en god latte som ja sitter och surplar i mig nu, mums :D

Vårrocken i hälgen blev inställd för mej Kennet A-M och  Line, för vi orkade inte helt enkelt, men i stället ska vi sova i min lägenhet och gå på bio å ha massa skojj :D..

Jaja,, nu ska jag ta och njuta av min latte och läsa lite bloggar.

Hade bra,  puss ♥

Måndag 28 maj

Hej hej ! Idag på skolan skulle vi igentligen ha långdag, men jag tog ledigt från två för ja skulle in till Tandsbyn, och gissa vem jag såg i bilen framför mej, jo Richard. Hm han som gick hem innan No:n för att han hade ont i huvve :P hehe. När jag va i Tandsbyn så hjälpe jag Mia med litte saker å sen grillade Ton kött och gjorde ris med bea sås :D mmm de va skitgott!! Sen åkte vi hem och när ja kom hem satte jag mej och renskrev svenska pjäsen som ska redovisas på Torsdag!! OMG! Vi kommer bara hinna träna en gång! Jaja de fixar sej säkert. Japp japp,,men nu ska jag ta och läsa lite bloggar.

Just de ja,, i hälgen är det ju vårrocken också, jag hoppas det blir kul !  

Hare! Pöss ♥

Konfirmation

I morse så klev jag upp åtta och det var jätte fint väder :D.. Sen så va väl klockan typ kvart i 10 då gick ja ner till Emma å Erika. Sen åkte jag med farmor och farfar till kyrkan. Konfan tog väl ca 1 och en halv timme och Emma å Tove sjöng Won´t back med Johnny Cash den e bra! Sen åkte vi hem till Emma å där åt vi smörgåstårta som farmor hade gjort,den va jättegod! Sen åt vi prinsess tårta åxå, åsså öppnade Emma sina presenter å sen va vi där nere ett tag men sen gick vi hem. Nyss åkte mamma pappa å Jimmy till Tandsbyn för att hjälpa mia lite till men jag orkade inte följa idag, så jag stannade hemma.

Mr Bean`s holiday

ja nyss kollade jag och jimmy på Mr Bean`s holiday den va bra å rolig: typiska mr bean skämt: och innan filmen så bakade jag och Jimmy chokladbollar dom blev goda;jag hade kokos på mina men Jimmy hade inget på sina:

Jaja men nu måste jag lägga mej,ska upp tidigt i morron för då ska Emma P konfirmera sig.

Puss Puss♥
image38image39

Flyttning

I morse fick jag ju som sagt ingen sovmorron,men det gör inte så mkt. Vi åkte ju till Torvalla till Mia å Tons lägenhet och började packa ut massa kartonger å grejjer i bilar, släpvagnar å sånna saker. De höll vi på med ett tag,men det gick ganska snabbt ändå. Sen åkte vi till Krokoms wärdshus och åt lunch där eftersom Ton jobbar där. Efter det åkte vi tillbaka till lägenheten å började att packa mer sen va det bara några få saker kvar som tvättmaskin å diskmaskin å biljard bord å sånna saker,då lämnade vi av saker i det nya huset i Tandsbyn. Sen så lånade jag två filmer av Matte åxå,,hoppas att dom är bra! Den ena va Mr Beans holiday och den andra hette Hot Fuzz.. Jag tror jag ska se på Mr Bean i kväll.

Göta kanal 2

Ja nyss har jag kollat på göta kanal 2 med mamma pappa å Jimmy. Den va ganska bra,ganska lik ettan men bra ändå och ganska rolig :D..Har väl inte så mkt att skriva nu igentligen, och snart måsta jag sova för i morron ska jag upp tidigt för vi ska hjälpa Mia och Ton att flytta och pappa vill alltid komma iväg tidigt :/..Men men jag får väl sova när jag kommer hem då.

image26

image27

Jaja men nu ska jag ta och lägga mej och läsa lite FRIDA och sen ska jag sova god natt ♥
Pang bom skjorta tom trevlig hälg gapa svälg.

Visa att du bryr dig!

                                                                  image24
Du kliver upp på morgonen och kan inte välja vilken av dina 30 tröjor du ska ha på dig, och på Moskvas gator fryser en 14årig flicka ihjäl för att hon inte har en enda tröja på sig. Du går till skolan och klagar på att du har fått så många läxor, och i Indien gråter en 10årig pojke för att han aldrig kommer att få börja skolan. Du går till matsalen för lunch och påpekar den äckliga maten, och slänger i stort sett allt du har på tallriken. I Sudan dör en 2årig flicka på grov undernäring och vätskebrist. Du kommer hem och förbannar din mamma för att du måste hjälpa till att tömma diskmaskinen. Och i Somalia blir en 8årig pojke slagen för att han somnade efter 10 timmars arbete i hemmet. Din kväll blir förstörd när du upptäcker en finne i pannan, och i Kambodja dör en 11årig flicka och hennes lillebror i Aids. Gråt inte över pojkarna som dör, över flickorna som inte överlever, för tårar räddar inga liv. Res dig upp och förändra din sikt om en förnyelse som behövs för att rädda världen! 

Var 4:e sekund våldtas en kvinna i Afrika Varje dag dör 35000 barn pga svält, sjukdomar. Jag såg en film på son  förra veckan som sa att. Varje år dör 200 jumbojetplan fulla med 240 st barn, så många dör i svält, sjukdommar. Men hur ska vi stoppa allt det här? Det går inte. Politiker över hela världen  har lovat milleniummål som skulle införas 2000. dem hade tänkt att 2015 skulle det vara hälften så mycket som dog i svält, sjukdomar och kronisk hunger. Men har dem infört något utav dem här målen. Nej. Ingenting har hänt. Dem har ens inte lyft ett finger för att försöka genomföra målen.   

Tänk hur bra iv har det här i Sverige! Dags att öppna ögonen och inse!
Genom att adoptera denna droppe och placera den på din egen hemsida/blogg visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. Droppen är en symbol för alla barn som lider i sin ensamhet

Den här texten hittade jag på
http://bluedreams.blogg.se
 
Kopiera gärna den här texten och visa att du bryr dig!

Strömavbrott, kaffe latte och min stora kärlek

Nu sitter jag här igen. Sist när jag var inne så blev det såklart strömavbrott *suck* Det är jobbigt för allt bara försvinner. Men just då kom Momma och Micke, å jag var just på väg att sätta på lite kaffe så då satt jag på till dom också. Sen när kaffet var klart så värmde jag lite mjölk som jag sedan vispade skummigt och blandade med kaffet och sedan strödde jag på lite kanel, å vips så hade jag en god latte :D.

Sen så läste det första kapitlet ur en ny bok som jag började med idag, den heter "Min stora kärlek" och är skriven av Sarah Dunn.
       " Alison har allt hon kan önska sig - ett lyckligt förhållande med sambon Tom. En dag skickar Alison ut honom för att köpa senap och på vägen till affären ringer han och gör slut - på telefon! Han är kär i en annan - en gammal flickvän från college. Hon är "som en drog". Alison inser att hon inte har allt hon kan önska sig. Om Tom inte är hennes stora kärlek - vem är det då ? Plötsligt kastas hon ut i en singeltillvaro som hon inte är förberedd på och hennes kristna uppfostran sätter käppar i vägen för ett glamoröst och utsvävande singelliv. När Alison dessutom får sparken från sitt jobb tror hon att hon har nått botten. Men är det verkligen så ? Kanske är det i stället början på ett nytt och bättre liv ? En helt ny Alison ?"

Den verkar bra tycker jag, och nu när det är ganska regnigt ute ofta så kan man ju passa på att sitta inne och läsa lite :D Jaja sen satte jag mig här igen för att kolla lite bloggar och skriva lite till här :D

Puss och adjö ♥

Pluggar

Inte förrän det sista trädet har huggits ner.

Inte förrän den sista floden har blivit förgiftad.

Inte förrän den sista fisken har fångats.
Inte förrän då kommer du att märka att pengar inte går att äta.

Idag så fick vi sluta en halvtimme tidigare för Jerry på No:n,,eftersom vissa hade gjort det muntliga provet så dom hade inget att göra :D de var skönt..Speciellt för dom som åker buss,för annars hade dom måstat vänta ända till halv 4. Jaja,i hälgen blir det kanske att hjälpa Mia och Ton att flytta och Emma P:s konfirmation. Men Emma N ville sova här en natt så jag kanske skippar att hjälpa till med flytten men jag får se hur de blir,,ja å Emma N har inte bestämt nåt än. Nu sitter jag å jobbar lite matte, på en freda eftermiddag!!! Inte likt mej,,men ja måste för ja ha prov på månda,,åsså sista lektionen innan provet va charlotte borta så då kunde ja inte få nån hjälp. Å Matte skulle inte komma hem i hälgen,,men de e tur att de finns msn för då kunde ja fråga han ända :D Så nu fattar jag lite av de ja inte fattade nyss :D

image22Om det ändå kunde vara så här lätt !


Sovmorron

Idag har vi sov morron,,de e skönt. Men jag sov inte längre än vad jag brukar men man får ju mer tid till annat då :D Å jag vill klippa mej!! Men ja ska de typ den 14 juni,,de e ju ett tag dit men äh om man väntar på nåt gott kan man aldrig vänta för länge eller vad det heter. Vet inte riktigt hur jag ska klippa mej men de kommer ja väll på där :D..Men jag e glad att jag fick en tid innan skolavslutningen iaf :D:D annars vet ja inte vad ja hade gjort,,klippt mej själv eller nåt :P nä kanske inte men nåt hade ja gjort. Idag ska vi ha gympa åxå,,jag hoppas att de blir innegympa för jag ska bara ha med inne kläder. De e inge kul med ute :/.. Om de blir ute så får de väl bli det
då, å då får ja väl skita i de då. Igår hade ´ja muntligt No prov åxå,,de gick bra å de va skitlätt :P.

Den 2:e juni e de ju vårrocken åxå,,ja tror nog ja ska på den med girlsen,,hoppas att de blir kul då..Men vissa säger att de e kul å andra tråkit så ja får väl se hur de är.

image21

Massa läxer :/

Ja just nu e de massor att göra,,men jag fick lite tid över till datan iaf :D.. Men jag har gjort matte,,men gatt hoppa över två sider som jag inte fattade.(På tal om ingenting fan vad det luktar lacknafta) Sen tränade jag på engelska glosorna åsså tränade jag lite tills No provet i morron som är muntligt,,hoppas det går bra iaf.. Men det känns meningslöst att satsa på No för jag kommer ändå inte få nåt mer än G å jag är ganska säker där så ja,,de känns inte som om de behövs. Igår va jag lite med F och F iallafall..De va skojj :D
   
 Åsså åt jag en TipTop,,dom e ganska goda :D


Har bakat paj

Idag igen,,Det blev en äppelpaj idag :D..

Ja men nu ska jag nog ta och byta om till nåra normala kläder för jag ska typ på svensta å va med Frida å Fabian,,nu har ja klänning på mej,,å de orkar ja inte ha på svensta :P image15
Min klänning som jag köpte i Tallinn,,har dock en konstig min,,men men..image16

Nedre delen av min klänning ock mina skor. :D

Bananpaj

Idag så hade vi HK och då fick vi göra banan paj på typ ruttna bananer,,dom var jättebruna :P.. Jaja dom smakade inte rutten när dom hade blivit ugnade iaf :D...Sen va jag hos tandläkarn åxå,,de va de snabbaste tandläkarbesök jag nånsin gjort :P hehe..De tog typ 3 minuter dom kollade bara med nån liten spegel sen va de klart :D skönt de,,så de inte e nåt fel iaf :D..Å ikväll är det CSI:NY ,,det är bra. Jag tror jag ska se det om jag får tid,,men jag har massa matte att jobba igen åxå :/    

Klassresa till Tallinn :D

Ja nu var det roliga över :/,, Men de va kul så länge det varade å det var ju allt annat än lungt :P Mycket fylla å många vilda klasskompisar :D På båten dit blev de massa karaoke å sånt.. Sen när vi var i Tallinn så blev det massor med shopping på viru gallerian eller vad den hette.. Där va de skojj för där fanns det massa affärer som inte finns hemma i Ö-sund :).. Det blev ju några toppar,tröjor,tunikor och klänningar.. Jag tyckte att jag handlade mkt,,men Line handlade typ dubbelt så mkt haha,, Jag hittade iaf en klänning och skor tills skolavslutningen :D Det blev typ tre dagars shopping där i Tallinn :D.. Sen blev det några turer på stan nattetid för att se hur de va.. Det fanns ju vissa konstiga typer men hehe..Annars va Estland bra,,fasst dom var inte så gästvänliga där..dom flästa va sura :P..Förutom dom som jobbade på köpcentret..Sen på båtresan hem blev det ganska livligt..Massor med fylla och galna människor är en ganska bra beskrivning.. Sen va det ju disco å där va det massa folk som röjde på :D.. Så den här 5 dagars klassresa har vart allt annat än dålig :D Jätteskojj och man har umgåtts med folk man inte brukar å träffat lite skojjiga folk på båten :D

Dolly Parton

Nu sitter jag å lyssnar lite på Dolly Parton :D hon e bra! Just nu lyssnar jag på " Islands in the stream" den e bra.
Å nu har min förkylning typ gått över åxå :D de e bra för ja vill inte va sjuk på resan.. Jag hoppas åxå att hotellet är bra men de verkar de vara :D

Men just nu e de nåt fel så ja kan inte lägga in nåra bilder :(

Saknar

Saknar det som var förut..Men allt förändras med tiden,,de gör det alltid,,de kan ju både vara bra och dåligt..
Men det blir alltid massa konstigheter ibland,,när vissa inte gillar andra,,då kan ju inte man vara med alla hela tiden :/ de e synd.. För de e ju roligare ju fler man är,,men där kan man inte släppa in nån..De e synd..

Japp men om typ 2 dygn den här tiden är jag nog på tåget till Sthlm eller kanske framme i Sthlm tom :D Fan va kul de kommer bli i Tallinn bara ingen blir nerskjuten eller nåt sånt tragiskt :/ de skulle ju inte va å kul,,men eftersom Tallin är ett ganska krimminellt ställe så måste man be careful liksom..

Puss


Tjohej!

Nu sitter jag här å e mega förkyld :/ inte så kul..Men Jag längtar tills på måndag morron för då börjar resan mot Tallinn :D..I hälgen ska jag väll bara ta det lungt och vila upp mej..Softa helt enkelt..Idag kom klasströjorna åxå,,dom va ju fina,,men ja hoppas att texten inte kommer att försvinna på en gång som den säkert kommer att göra :/ men men..

 

Här ser ni bilder på tröjan.

Men nu ska jag ta och hitta på nåt annnat :D.. puss hej