Partaj :)

Hej hej
Igår när ja kom hem så fick jag veta en tråkig sak :/. Men det ska jag inte ta upp här. Lite senare åkte jag till ica och träffade Ajax där, då gick vi hem till Erik. Där va  Emma, Niklas, Frida, Mats och Cicci. Då satt vi där och drack och umgicks lite men sen följde jag och Ajax med Nicke till Hoverberg för att hämta Felicia.

Sen när vi kom tillbaka så fortsatte vi att dricka och ha kul. Lite senare kom LillSeb, Anso, Jon, Joel, Emma M. Så det ble ganska livat där och alla hade kul :).

Efter ett tag så gick jag hem till Robert och så satt jag där typ en halvtimme och snackade med han. Typ om allt möljigt, han är snäll han :).

När ja kom tillbaka så dröjde det inte länge förrän Soc kom oxh förstörde allt det roliga, som vanligt de. Jag hatar dom ibland. Dom kom p.g.a en viss person som tydligen hade vart jättefull, men ja tror hon fejkade mkt, för hon drack inte mkt när hon va där med oss. Så då va Arne å Irene å nån till där oh frågade massa saker, och bara för det så var alla tvugna att gå ut ur lägenheten. Då skulle jag leta efter Emma och Niklas som var helt borta och ingen av dom svarade på mobilen så ja hittade dom inte, förrän lite senare för då kom dom. "Vi har vart i källarn". Jag som hade sprungit och letat efter dom som en tok.

Sen gick jag, Emma och Niklas hem till Robert och tänkte typ lägga oss. Men då ringde grannarna och bjöd in oss, så då satt vi där ett tag och drack ännu mer. Fyfan va full alla blev, och alla spydde en jävla massa :P Haha Emma, jag och Cicci spydde i kors :P.

Jaja sen gick vi upp till Robert igen och la oss. Stackars han :P Klockan va typ runt 3 och han skulle börja jobba klockan 6 :P.

Jaja hehe det vart en lyckad kväll och jag gjorde inte bort mej och inget umt gjorde jag heller för en gångs skull :P.

Men men nu ska jag ner till Emma och Erika på middag <3.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback