blixthalka = vurpa

Idag på skolan hände det inte så mycket märkvärdigt, matteprov hade vi, det gick ganska bra tror jag.

Efter skolan åkte jag och Anna-Klara ner till stan för att leta råvaror till att göra egna läppcerat, eftersom vi hade blivit försäkrade av läraren om att alla ingredienser och sånt fanns i stan. Men icke! vi sprang som galna höns hit och dit men hittade endast hälften av grejerna. Det var en besvikelse, eftersom vi hade tänkt att ge bort hemmagjorda cerat i julklapp till släkt och vänner, skulle ha varit roligt med något annorlunda.

Jaja, blev iallafall klar med de sista julklapparna idag, skönt! Jag köpte en till pappa och en till Emma, vad de ska få kan jag inte avslöja. Men efter springandet på stan så åt jag och A-K på MAX, sedan var vi på ÖB och willys en sväng.

När vi var på väg hem så var det riktigt halt ute, och jag la av världens fetaste vurpa, även fast jag höll i A-K för att inte ramla. Men jag höll även en hink  i ena handen, vars innehåll väger 3 kg, så hinken flög åt ett håll, jag åt ett annat, väskan och påsarna åt olika håll. Men jag skadades lindrigt, slog knäet lite. Haha, så kan det gå.

Snart ska jag sussa, puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback