Juligt hela dagen.

Gud vad jag känner mig julig idag! Dagen började med att jag och mamma åkte till Dollar Store och där köpte jag en julklapp till klappbytningen, jätte söta saker blev det!

När jag kom hem så lastade jag fram julklappspapper, presentsnöre och andra nödvändigheter. Sedan så paketerade jag in alla julklappar jag köpt, nu har jag bara 1 julklapp kvar att köpa och den är till Emma. Det känns jätteskönt att nästan vara helt klar! Men jag har faktist ingen aning om vad jag ska köpa till henne, hon är en väldigt svår person att köpa både presenter och julklappar till. Men någonting hittar jag förhoppningsvis.

Inslagna julklappar.


Jaja, när jag var färdig med klapparna så ställde jag mig och kokade två satser  knäck, en seg och en hård variant. Efter det så har jag även klätt julgranen och under hela tiden så har jag även lyssnat på mysig julmusik. Så det riktigt osar jul och denna dag.
Mums med knäck!


Mamma har både bakat bröd och vetelängder idag, så jag har fått gott fika med. Så den dåliga morgonen har inte påverkat dagen som tur är.

Mammas vetelängder, de blev jättestora!Pusshej! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback