julklappar östersund mellandagsrea farmor&farfar barnvakt

Hejhej!

Jag har haft en mysig jul med fina julklappar, nöjda människor och mycket god mat! Jag fick: matberedare, dammsugare, filt, strumpor, choklad, pengar, refillkort, första hjälpen-kit, hudvårds-kit, mortel, filmer, SATC - shoebox, parfym, pussel, smink, sjal mm. Jag är vädigt nöjd.

Igår så åkte jag och familjen in till Östersund från morgonen, de andra skulle kolla efter datorer och tv:apparater medans jag och Line sprang runt i mellandagsrea-kaoset och försökte ta oss fram. Det var helt galet och proppfullt med människor! Plus att vi hade lite otur eftersom vi var i stan vid 10-tiden men affärerna öppnade inte förrän 12. Men vi fikade lite och fick tiden att gå. Jag fyndade en grej, jag vet inte vad jag ska kalla den klänning/kofta/lång hood med dragkedja ? Men snygg var den iallafall!

När vi kom hem igen så hann vi inte mer än att packa lite och sedan åkte vi till farmor och farfar, där även faster och hennes kille var. Där blev det mat och mys, vi sov över där och kom hem idag.

Nu är jag barnvakt åt mina 4 små kusiner, Emilia, Ida, Tindra & Elina, eftersom deras föräldrar är på 40års fest, där även mina föräldrar är.

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback