Kryssning till Åland!

Ojoj!  Nu var det länge sedan jag skrev igen, har inte haft någon lust. Men i helgen har jag haft riktigt trevligt på Ålandskryssningen, det började med att jag, familjen och susanne och Lars-Åke klev på bussen hemma 07.55 för att åka mot Stockholm. Första stoppet blev i Sveg där vi köpte lite kaffe och så.

Sedan åkte vi vidare och till Tönnebro där det blev lunch, och efter det fortsatte resan. Vi var framme runt 16-tiden. Sedanblev det ännu mer väntan innan vi fick stiga på båten. När vi väl var på så bytte i om snabbt och sedan  lev det julbord, helt underbart! Självlart blev det efterrätt också, chokladmousse, frukt och tårtor var bara en del av det som fanns. Bara att välja och vraka!

Båten, samma båt som "Färjan" är inspelad på.


Under kvällen så satt vi i puben och pratade och hade trevligt, dansade även lite. Jag och lillebror fastnade även vid spelautomaterna ett antal gånger. Man blir verkligen beroende, men kul var det!

Fanns mycket trevligt folk på båten med, och det var riktigt kul att spana in alla på dansgolvet, så olika stilar. Ex. så var det en gubbe som såg ut att sjunga "imse vimse spindel".

Dagen efter blev det supergod frukost, var efterrätt även där. Efter det så blev det lite sightseing runt båten. Var även in i tax freen ett par gånger, köpte inget märkvärdigt. Bara "Farmorgodis",  Marianne - chokladfyllda mintkarameller, och fruit drops. Fick alltid sådana av farmor när vi var hos henne som liten.

Mums med "farmor" godis!Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback