Luciauppträdande

Idag har det varit en väldigt bra och lugn dag, det började med att vi fick lite sovmorgon. Vi skulle vara vid stora kyrkan 9.15. Vi i klassen samlades lite utanför innan för att kunna sitta tillsammans där inne. Själva Lucia föreställningen/uppträdandet började 9.30. Det var mysigt att se på och de var väldigt duktiga!

När det var slut så åkte vi till skolan för att fika lussebullar och pepparkakor, det var gott. Men absolut inte lika gott som mammas hemmabakade, de är bäst! Efter fikat så skulle vi igentligen se på film och mysa, men det blev inställt så vi fick sluta för dagen och gå hem.

Efter skolan så fikade jag, Emilia och Sandra på Pause, de har så otroligt gott fika där. Jag beställde en snickerskaka och sedan så provade jag en chai latte för första gången, och det var över min förväntan, det var riktigt god! Så de var verkligen inte den första och sista jag drack, det blir definitivt fler, nu förstår jag varför alla snackar om den så mycket.

Den omtalade chai latten.


16.00 befann jag mig på bussen hem mot Svenstavik, här hemma så har jag mest mysit, tog ett varmt bad och läste ur en bok. Nu ligger jag i sängen och skriver och ska snart titta på lite SATC.

God natt! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback