8 dagar kvar !

Hejhej
Ojdå, har varit riktig bloggtorka här på senaste tiden.Har inte haft någon lust alls. Idag har jag jobbat, det gik bra! Nu har jag bara 2 dagar kvar att jobba, hur skön som helst!

8 dagar kvar tills Yran ! Det kommer att bli fett kul, har inte träffat mina underbara flickor från klassen sedan vi fick sommarlov, thats bad ! Ska bli superkul.

26 dagar kvar till min födelsedag, det blir skoj, vet inte vad jag ska hitta på då än. Men det märks väl. Men nu väntar mamma på mig, vi ska ut och gå nu.

Så ma synes !

P u s s !  ♥

I hate itJag älskar dig, men jag hatar att du skall lämna mig.
Jag vet inte hur jag skall klara mig utan dig.
Det kommer att vara riktigt svårt & jobbigt, många tårar kommer att fällas.
Det kommer inte vara som förut, våra mysiga promenader & fikastunder.
Du & jag, vi har alltid varit som handen i handsken.
Det skall vara vi två, sida vid sida, hand i hand.
Vi får aldrig mista det som vi har, aldrig !
Du får inte glömma bort mig där borta.
Jag älskar dig LineErikaOlsson <3


Plastfitta :O

Hejhej!
Idag har jag hunnit med en hel del. I morse blev det upp tidigt för att åka till hälsocentralen för att ta första sprutan av livmoderhalscancer-vaccinet. När jag stog i kön för att anmäla mig så var det en tant med rullator som smet förbi mej i kön, då var jag nära att bli förbannat och skälla ut henne.  Men då såg jag att hon stog och grät, så jag kunde inte. Men om hon inte hade gjort det hade jag lätt sagt åt henne. Vissa äldre människor tror att dom kan göra hur de vill, och tycker att ungdomarna ska reskeptera dem. Men då måste ju de respektera oss med.

Jaja, väl inne hos barnmorskan så ställde hon lite frågor, och sedan demonstrerade hon om hur man fick livmoderhalscancer på en plastfitta (ursäkta uttrycket) det kändes lite mysko :P. Sedan fick jag sprutan, gjorde lite ont faktist. Nu har ja bara två kvar.När jag kom hem så bakade jag lite bröd, sedan drog jag med mig Matte, Jimmy & Emil upp till gokart banan och ägde skiten ur dem. Nä men nästan, kom iaf 2:a. Kul som f*n var det !När jag kom hem så tog jag min bok "hollywoodfruar" och lade mig på en filt i gräset och solade, råkade flasha röven lite också, våra buskar är inte tillräckligt höga för att man ska kunna sola i string. Att jag aldrig lär ig, sist brände jag röven och denna gång blev det flash :P.

För ett tag sedan så var jag, mamma, Lotta, Erika & Bella ute på en promenad. Hur härligt som hälst i detta väder :)

Snart blir det nog sängen, för i morgon blir det upp tidigt för då ska jag och familjen åka och bada, myys !