Gratisbio!

Jag älskar sidan gratisbio.se. Förra veckan kom min 3:e biobiljett hem i brevlådan,  och fler kommer det att bli! Det är perfekt, för jag gillar att se på bio, men jag brukar bli för snål för att lägga pengar på det. Men för mig är det bara att slänga upp biobiljetten som jag samlat ihop HELT GRATIS på gratisbio.se.

Biljetten som kom förra veckan! :)


I dessa juletider är det ännu lättare att samla poäng, varför inte köpa julklapparna på nätet genom gratisbio? Perfekt att få poäng för att handla, andra enkla poäng är att bl.a besöka hemsidor, värva vänner och bli vän med andra medlemmar.

Det finns inte bara biobiljetter att välja utan man kan även välja presentkort på H&M, eller kanske en prenumeration på någon bra tidning så som SOLO eller ELLE!

För de som har en blogg är det extra enkelt att samla ihop poäng. För varje inlägg du skriver om Gratisbio.se (max ett inlägg per vecka!), får du också poäng. Du kan få 10 - 1000 poäng. Samtidigt tävlar du om ett presentkort på 500:- hos nelly.com. Vilket är väldigt bra!Om du blir värvad av mig så får du 75 välkomstpoäng!

/T


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback