Hetsig dag på stan!

Igår åkte jag, Line, Jimmy, Matte och Mia in till stan. Jag, Line och Jimmy sov i min lägenhet och idag har vi gått på stan. Jag skulle byta en julklapp, pyjamasen jag fick var i fel storlek och det fanns inte rätt storlek kvar heller.  Så jag fick springa runt hela stan för att hitta någon annan pyjamas. Tillslut hittade jag en, sen så handlade jag en tvålpump och kryddburkar för en del av mitt presentkort.

Det var så mycket folk på stan idag så det var inte speciellt kul att gå där, det var trångt, långa köer och allmänt jobbigt. Jag var inte ens shoppingsugen och det är inte likt mig :p. Så istället för att springa på stan så tog jag och Line en långfika på Thörners, men där var det också smockat med folk, vi var till och med tvugna att dela bord med ett par.

Line på Thörners!


Sedan åkte vi hem till Svenstavik igen, så det blev bara en snabbvisit. Men jag är vrålförkyld och tror att jag har snytit ut halva hjärnan, så det är skönt att vara hemma! Jag ska snart krypa ner i min nya pyjamas och titta på någon film.

/ T


Kommentarer
Postat av: Sandra

haha jaa ellerhur! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback