Gratisbio!

Jag älskar sidan gratisbio.se! Jag har samlat in en biobiljett än så länge och fler kommer det att bli. Det är perfekt, för jag gillar att se på bio, men det är tråkigt att lägga pengar på det. Men för mig var det bara att slänga upp biobiljetten som jag samlat ihop HELT GRATIS på gratisbio.se.

Jag får se om jag väljer en biobiljett nästa gång med, det lutar emot det men jag kan även välja presentkort på H&M, eller kanske en prenumeration på någon bra tidning så som SOLO eller ELLE!

För de som har en blogg är det extra enkelt att samla ihop poäng. För varje inlägg du skriver om Gratisbio.se (max ett inlägg per vecka!), får du också poäng. Du kan få 10 - 1000 poäng. Samtidigt tävlar du om ett presentkort på 500:- hos nelly.com. Vilket är väldigt bra!

Om du blir medlem genom mig så får du även 75 välkomstpoäng, vilket är superbra!

PUSS!


SOLSOLSOLSOL

Idag så tog jag mitt första dopp denna sommar, det var riktigt skönt men lite kallt. Det är jättefint väder och jag ligger ute och steker hela dagarna med en bok i handen. Har läst ut 2 st böcker på 2 veckor och idag började jag på den 3:e!

Fin-fint väder ute!


Nej nu ska jag ut och steka lite till. Puss!


Som jag vill vara

I morgon ska jag kliva upp 05.45 så snart ska jag kasta mig i sängen och sova, men innan jag slumrar in ska jag nog läsa lite ur "som jag vill vara" , den är jättebra!Jessica är 15 år när hon mister sin oskuld och blir gravid. Omvärlden försöker övertala henne att göra abort, men efter mycket övervägande bestämmer hon sig för att behålla barnet. Pojkvännen drar sig undan i panik och hennes föräldrar förstår inte alls hennes beslut. Men hon finner stöd hos bästa väninnans mamma, som också hon väntar barn. Det blir ett möte mellan två kvinnor över generationsgränserna.

Puss!

Sista skoldagen

Jaha då har jag sommarlov då, känns inte riktigt som det eftersom vädret inte vill bli bättre, men jag hoppas att det blir bättre nästa vecka.

Idag hade vi lite tårtkalas i klassrummet med alla OP-ettor. Sedan gav vi ett presentkort, en blomma och ett kort där vi skrivit en jättefin text! Det slutade med att nästan hela klassen satt och grät eftersom en av våra bästa lärare ska sluta :(.

Men hon har lovat oss att vi ska få ha champagnefrukosten hemma hos henne nästa år. Så det var ju inte sista gången vi sågs men det kommer kännas så tomt utan henne.

Jag valde mellan att ha någon av dessa två klänningar idag på avslutningen, tillslut bestämde jag mig för den vita. Till det hade jag en svart kofta, ett skärp och svarta naglar, för att bryta av lite.


Puss!

Solskydd för ögonen

Hej!

Igår så skulle jag på möte så mina föräldrar kom in till stan för att gå på mötet med mig, men innan det så strosade vi runt i ett par affärer för att fördriva lite tid. Då hittade jag dessa söta "rayban"-liknande solglasögonen. Har ett par svarta, men det är kul att kunna variera lite.

My new sweeties!


Hihi juste, idag när jag kom hem så var dörren upplåst och det var massa (snygga)  byggare i in lägenhet. De höll på med att byta fönster och lite sånt. Men det som var lite roligt var att de glömde en bygg tröja inne hos mig.

Stiligt stiligt! :p


Puss!

Mer 2hand

Hej!

Jag var in en sväng på en 2hand butik idag med, och hittade ite småprylar. Det är roligt att bo granne med en 2hand butik! :)

Denna söta blommiga oversize skjorta. Blir jättesöt som klänningt!


Köpte även 3 böcker som jag kan läsa i sommar, "Djävulen bär prada"


"Bridget Jones dagbok"


"Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra"


Sedan lånade jag boken "Allt för min syster"  på biblan och "Som jag vill vara"  utav Anna-Klara. Så nu har jag 5 stycker olästa böcker att läsa i sommar. Jag hoppas att alla är bra !

Puss!

2hand

Hejhej!

Det var längesen, men jag har haft en liten annorlunda period i livet så jag har inte haft lust att blogga. Men nu ska det nog bli lite fart på mig. I morgon får jag sommarlov, om man ens kan kalla det för "sommar" lov, för just nu känns det som att sommaren är långt borta.

I onsdags så fyndade jag riktigt fina grejer 2hand.

1.Genomskinligt paraply
2.Leopardsjal
3.Randig spagettiburk
4.Oversize t-shirt/klänning

Sundsvall

Hejhej!
 
Helgen spenderade jag i Sundsvall med Line. När jag kom fram så chillade jag och Line lite, sedan gick vi ner till stan och åt middag på Subway och hade det mysigt!

Senare på kvällen såg vi på bio, Änglar och demoner, helt okej film men inte rikgtigt min typ.

Morgonen efter åkte vi buss till Birsta city och gick där ända till halv 7 på kvällen, efter det var vi trötta i fötterna kan jag säga. Jag köpte en bikini på H&M by Matthew Williamson, smink och andra småsaker.

På kvällen kom Sandra och Malin, vi 4 satt på uteplatsen och hade det trevligt. Det dök även upp lite fler folk. Vi skrattade, sjöng, åkte skateboard och sådant.

På söndagen vaknade vi 12, duscha, gick till ica och köpte frukost, satt och åt på tågstationen, såg Johan Palm, sedan åkte jag hem.

Det har varit en jättebäst helg i underbara S-vall med underbara människor.

Jag & Line


Puss.