hektisk och lång dag!

Hejhej!

Gud vilken hektiskt dag det har varit idag. Det började med att jag vaknade på ett konstigt humör och var tröttare än vanligt. Tog mig upp, gick till skolan och hade några lektioner.

Under sista lektionen så hade vi idrott, det var skidor som stod på schemat. Jag och Anna-Klara som gör pc-klassikern skulle åka 1.5 mil, så vi gjorde det. Det var riktigt kämpigt, men det gick!

Efter det så snabbade jag mig att byta om och ta bussen ner till stan, där jag köpte middag cilket bestod utav en banan och en drickyoghurt. Som jag sedan avnjöt i brorsans bil, var nära att spilla ut all yoghurt över mig själv för att han gasade vid fel tillfällen.

Jaja, bilen var påväg mot Fåker, för min kusin Ida fyller 5 år idag (Känns som att alla fyller år samtidigt och jämt). Käkade lite tårta och grejer där, sedan åkte jag med mäm och päp in till stan för de skulle storhandla. Sedan kom jag äntligen hem till lägenheten!

Nej nu ska jag snart sova, jag är urtrött efter den långa dagen och speciellt skidåkningen. Det kommer kännas som att jag har blivit påkörd utav en lastbil i ca en vecka, typ.

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback