shopping & dans!

Hejhej!

I helgen har jag mest tagot det lugnt och hjälpt mamma lite, hon har haft influensa så då har jag lagat mat och donat på hemma.

Idag så började jag igentligen inte förrän 11.35, men jag hade programrådsmöte klockan 10.00 så då var det bara att kliva upp tidigare och gå till skolan. Men dessa möten är faktiskt ganska roliga, och så fick vi goda mackor och te idag!

Efter skolan åkte jag och Frimpomaa ner till centrum och gick där ett tag, jag hittade presenter till brorsan som fyller 19 på måndag. Jag hittade även ett snyggt armband till mig själv på H&M divided, man.Sedan åkte jag hem och kokade linssoppa, det var första gången jag provade det och den blev riktigt god! Billig studentmat är det också! Sedan begav jag mig till centrum igen för att gymma med Anna-Klara, det blev ett danspass (som vanligt), men den här gången var det afrodans! Det var kul att prov på något nytt, men jag tror nog att den "vanliga" dansen är mer mig.

Efter träningen handlade jag lite mat och gick sedan hem och gjorde en god banan/jordgubbs/mjölk-drink. Jag strödde även på lite kanel, då blir den ännu godare!Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback