Utomhusaktiviteter

Hejsan!

Barnvaktningen gick bra, och jag tjänade lite slantar. Det passade alldeles utmärkt nu inför Sundsvallsresan! Dagen efter så var jag uppe med tuppen, eller där ljög jag. Men jag var uppe vid 9-tiden och det är tidigt för att vara lov.

Då så tog jag med mig Jimmy och Rasmus med skoter och kälke och skjutsade dem upp för Galhammarbacken ett par gånger (massor). Vi var där i ca 1.5 h, och jag började med att köra fast. Så då fick kim och kristoffer komma och hjälpa oss lös. Så det gick bra.

Idag har jag, Jimmy, Rasmus och Uffe varit  i Persåsen och åkt bob, och det var hur kul som helst, och fort gick det! Det trodde man inte när man såg de fjuttiga bobarna innan. Vi hade även med oss fika, så det var riktigt mysigt!Men nu har jag ett antal blåmärken på knäna, jag och Jimmy lyckades krocka, och det blev en jäkla smäll! Jag körde rakt in i säkerhetsnätet, körde över Jimmy och sedan flög jag låångt ner i backen, och båda två såg ut som snögubbar innan vi tog oss loss.

Men det har varit riktigt roligt idag!

Snart blir det tv, först "Den rätte för Rosing" och sedan Säsongspremiär för DESPERATE HOUSEWIVES!!!! det får ej missas!

Puss!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback