Fyndat 2hand

Igår så var jag på en 2hand affär och kikade lite, och jag hittade en supersöt koft-liknande grej! Men det var fula axelvaddar på så dom klippte jag bort, så det blev finemang! Kanske lägger in en bild nån dag framöver om jag kommer ihåg det.

Var även dit idag, men hittade inget märkvärdigt, kom ut ur ett provrum och poff så stod min farbror och hans sambo där.

Puss!


Introduktion

Idag hade jag bara en lektion och det var stresshantering, sedan tog jag mitt pick och pack och åkte hem och packade.

Lite senare kom Katrin och Frida och plockade upp mig så jag åkte med dem hem till Svensta, så nu är jag här. Sitter och är förväntansfull och glad, för i morgon ska jag på introduktion på jobbet, men jag har varit där innan och jag ska gå bredvid min gammelmoster så det kommer bli superbra det här! :)

Jag har varit duktig idag också, för jag satte om några tomatplantor som jag fick av Emmas mamma, dom behövde det lite större, och mamma orkade inte gräva i jorden.

Ikväll blir det ganska tidigt för mej eftersom jag ska upp tidigt i morgon.

Puss!

Livet är ljust och naglarna är svarta!

Livet rullar på ganska bra just nu, förra onsdagen tog jag min första körlektion, sedan pratade jag inför ca 30 okända människor. Små 8:klassare som skulle informeras om omvårdnadsprogrammet.

Samma dag fick jag ett underbart samtal som jag gått och väntat på i evigheter, kändes det som. Det var iallafall chefen på Myltblomman (äldreboende) i Svenstavik som undrade om jag var intresserad av jobb, att jag var!

Jag har lackat mina naglar svarta och jag lyssnar på älskade Veronica Maggio. Läser även en superbra bok, fortfarande Mina hemligheter - Sophie Kinsella.

Svart som natten.


Puss på det.