Idag kommer Line!

Jag var så trött igår så att jag somnade innan 22.00, helt sjukt igentligen. Speciellt för att vara jag, jag som oftast fastnar framför tv:n, eller datorn halva nätterna.

I morse vaknade jag redan vid 8.00 och var pigg, låg kvar i sängen och tittade på film! I eftermiddag så kommer Line hit med tåget och jag längtar så mycket efter henne!

Just nu går jag runt med mina klackar, och blåser såpbubblor inomhus, och väntar på att tiden ska gå.

/ TLång dag

Guuuuuuuuuuuuuud vilken innehållsrik och även lite stressig dag. För det första så ringde en klasskompis inatt vid 00.22 från krogen och jag låg och sov och fattade knappt något, mumlade typ fram att jag sov och skulle kliva upp kl 05.00.

Vaknade 05.00, tog bussen till sjukhuset 06.00 var där till ca 15.00, åkte till körskolan och hade lektion och kom hem nu, och klockan är nästan 18.00. Så nu är jag helt utmattat och ligger som en strandad säl i sängen med datorn på magen.

Första praktikdagen gick riktigt bra och var rolig! Jag och Jossefin fick börja göra massa saker själv på första dagen. Det känns bra att få vara självständig och inte bara känna sig som en svans. Jag hann även med att se en död människa och se hur en CT går till.

Körlektionen gick ganska bra, men jag var lite stressad så det blev lite fel. Blir så när man varit igång heela dagen lång.

/ T

Kanin

I morse hade jag nationellt prov i Svenska B och det kändes som att det gick ganska bra. Efter provet så åkte jag hem och har mest tagit det lugnt, diskat och sånt. Jag hade tänkt mig att åka till Emma men fick inte tag på henne, så då blev det inte av.

Var in på kupan en sväng också, hittade en kanin, en fågel och ett par ramar :).

Kaninen har ett hål där bak, och där skulle man tydligen stoppa in bomull. Så den är igentligen en bomullshållare, eller vad man ska kalla den./ T

Gratisbio!

Jag älskar sidan gratisbio.se. Jag har samlat in 2 biobiljetter än så länge och fler kommer det att bli. Det är perfekt, för jag gillar att se på bio, men det är tråkigt att lägga pengar på det. Men för mig är det bara att slänga upp biobiljetten som jag samlat ihop HELT GRATIS på gratisbio.se.

Jag får se om jag väljer en biobiljett nästa gång med, det lutar emot det men jag kan även välja presentkort på H&M, eller kanske en prenumeration på någon bra tidning så som SOLO eller ELLE!

För de som har en blogg är det extra enkelt att samla ihop poäng. För varje inlägg du skriver om Gratisbio.se (max ett inlägg per vecka!), får du också poäng. Du kan få 10 - 1000 poäng. Samtidigt tävlar du om ett presentkort på 500:- hos nelly.com. Vilket är väldigt bra!Om du blir värvad av mig så får du 75 välkomstpoäng!

/T


Torsdag

Idag hade jag sovmorgon till klockan 12, hur skönt som helst och det behövdes verkligen! Det var öppet hus på skolan och vi skulle berätta om vårat Afrika-projekt men det var väldigt lite folk så det var riktigt tråkigt!

Efter det så hade jag körlektion och det gick riktigt bra idag, och vi har börjat med en hel del stadskörning, rondeller och filbyten. Nästa gång blir det nog enkelriktat, det känns lite läskigt!

Senar hann jag hem och äta middag och efter det åkte jag och Anna-Klara till gymmet, och det var så skönt att träna. Har inte gjort det på ett tag nu, och efteråt känns det så bra!

/ Therese

Onsdag

Dagen har bestått utav 2 lektioner i skolan och efter det hade jag körlektion. Idag övade vi på rondeller och det gick bra! Efteråt pluggade jag lite också, jag vill bara bli klar så snabbt som möjligt! Det skulle vara så sjukt skönt att ha körkort och slippa passa busstider eller fråga om skjuts varje gång man ska någonstans.

Om ett tag kommer brudarna till mig, jag vet inte riktigt vilka det blir med åtminstone Emelie & Anna-Klara kommer. Så nu har jag städat, gjort fint och tänt ljus. Vi ska se på Grey's anatomy, mumsa godis och mysa!

/ T


9 november

Måndagsmorgonen började med bildlektion, ett perfekt sätt att starta dagen på! Lugnt, stillsamt och väldigt enkelt. Resten av dagen var ganska lugn och avslutades med förberedelser inför en PA-halvdag som vi ska ha i morgon.

Det är så skönt att komma hem nu, för jag har fortfarande inga läxor att göra för vi har inte fått några nya. Vilket är så himla skönt! Då kan jag bara ta det lugnt, och lyssna på bra musik.

Ikväll blir det mys framför tv:n, Biggest looser och üllared. Så under den här dagen har jag inte åstadkommit särskilt mycket. Men sådana dagar måste man få ha ibland!

/ T


Myskväll!

Igår efter skolan så åkte jag, Anna-Klara, Frimpomaa, Emelie och Petronella till ica maxi och handlade kex, ost, frukt och chips. Senare så satt jag och väntade hemma hos Petronella innan jag mötte upp Line, vi kramades massor men sen var hon tvungen att kliva på bussen.

Då skyndade jag mig hem och duschade, bytte om och sminkade mig, sedan åkte jag hem till Petronella där även Emilia, Anna-Klara, Emelie, Frimpomaa & Cecilia var.

Vi satt och myste, tittade på idol, åt ost och kex, vindruvor, päron, chips och drack vin. Vi spelade även lite sällskapsspel så det var en relativt lugn men väldigt mysig och rolig kväll!

Just nu så har jag satt igång Sex and the city boxen och bara tar det lugnt och väntar på att mamma ska komma och hämta mig.

Juste, jag hittar inte min kamerasladd just nu, jag hoppas den ligger i Svensta eller något, annars blir det inte kul!

/T

Sjukhuset

Igår var jag på sjukhuset på handledarträff inför praktiken som börjar v.47, jag ska vara på öron-näsa-hals-avdelningen och det ska bli kul att göra något annat än att bara sitta i skolbänken hela tiden. På mötet fick en massa information om praktiken och det bjöds på fika!

Efter det åkte jag hem och pluggade, och sedan åkte jag hem till Emelie och pluggade ännu mer. Senare kom även Petronella, Anna-Klara, Emilia & Cecilia och vi gjorde iordning fruktsallad med smält vit choklad blandad med grädde till!

/T

Äntligen färdig!

Igår hade jag körlektion och jag fick äntligen ha min ordinarie körlärare, och det både kändes och gick riktigt bra! Så nu är jag på banan igen.

 Jag har även gjort klar alla uppgifter som jag ska och det känns så skönt, jag har gått med en klump i magen hur länge som helst och äntligen har jag fått tummen ur och gjort det jag skulle. Jag hade 6 st arbeten plus ett svenska tal till nationella provet att göra, och nu är det gjort!

Jag har heller inga andra sysslor idag som jag måste göra så som att tvätta eller städa, så idag ska jag bara slappa och ta det lugnt, det förtjänar jag!

/ T