Dagen efter pizza

Eftersom vi kom hem vid 03.20 kvällen innan så sov vi länge dagen efter och vid 14-tiden så gick vi till en pizzeria och åt frukost! Där satt vi ganska länge och bara myste och sen gick vi och hyrde 2 filmer. Filmerna hette "Djävulen bär prada" och "Fjärilen i glaskupan".

Bra frukost? Nej! Men gott var det!


Lite senare gick vi till tågstationen och lämnade av Jenny och senare gick vi och köpte Ben and Jerry's och melon, sedan bänkade vi oss framför tv:n och såg på film. Den första filmen var "djävulen bär prada" som handlar om en tjej som börjar jobba som assistent åt en tidningschef, och chefen är en riktig djävul!

Här får Jenny en hejdåpuss av mig och Line.Den andra var "fjärilen i glaskupan" Den såg vi inte klart för den var väldigt jobbig att se på, det behövs ganska mycket tålamod. Det handlade om en kille som fick ett slaganfall och blev förlamad överallt förutom i vänstra ögat, och med ögat så lyckas han skriva en bok och sånt. Men den var också filmad ur en jobbig synvinkel plus att den var 3 timmar lång. Men det verkade vara en bra film med gott syfte, och den var baserad på en sann historia.

/ T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback