Stockholm dag 2

Andra dagen i Sthlm så tog vi pendeltåget till Älvsjömässan, det var en riktigt stor mässa större än vad jag förväntat mig! För det första så var hela området avspärrat och polisbevakat, sen så fick vi gå igenom en registrering där vi gav våra ID:kort till polisen för att de skulle kolla så att vi blev godkända.
När vi väl kom in i själva byggnaden så var det säkerhetskontroller, så vi fick lämna av oss jackan och väskan i en låda som fick åka igenom en röntgenmaskin, och vi fick gå igenom en sån här sensor.Tydligen var det mycket viktiga människor där inne som bl.a Ugandas president och så. Det var iaf intressant att gå runt där och titta på olika montrar, och jag fick med mig en del gratissaker som tygkassar, pennor, godis, en mugg mm.När vi var färdiga där så åkte vi in till centrum igen och sprang i lite butiker innan vi gick till flygbussen, som vi var väldigt nära på att missa. Kan vara lite svårt att hitta ibland :p.
 
På planet fick vi en lugn skön stund, för lugna stunder är det svårt att hitta när man befinner sig i huvudstaden och speciellt när man bara ska vara där i 2 dagar och vill hinna med så mycket som möjligt.

Det var ganska skönt att komma hem efter 2 hektiska dagar!

/T


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback