Balen

Balen var riktigt mysig, men det började inte så värst bra. Kvällen innan så skulle jag smita in i tvättstugan efter att tvättiden slutat. Det var upptaget i tvättstugan, och senaste tvättiden ska sluta 22. Jag fick vänta ända till 00.15 för att komma in i tvättstugan eftersom personen som bokat tvättade över tiden, och när jag kommer in så finns det ingen strykjärn där..

Så på morgonen ska jag åka hem till Emelie och låna hennes strykjärn. Jag går ut, sätter mig i bilen och biljäkeln startar inte. STENDÖD! Ringer brorsan så att han kommer ner med startkablar och äntligen kan jag åka till Emelie.

När jag kommer hem så ska jag sätta på mig lösögonfransar vilken inte går så bra, jag fick lim i ögat och sen skippade jag dom helt och hållet.

Senare var det lösnaglarna som stod på tur, det tog tid men jag fick fast dom till slut (dock ramlade de av under kvällen).

Vid 13-tiden åker jag upp till JB där Erika fixar mitt hår, superfint blev det! Senare åker jag hem och sminkar mig och efter det åker jag till Petronella där fler från klassen + kavaljeér är på lite "innan-bal-mys".

Resten av kvällen blir trevlig med gott sällskap, god mat och utgång. Blir dock tidig hemgång för både jag och Simon var hur trötta som helst!/ T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback