Storsjöbadet

Nu har afrikanerna varit här i över en vecka och det har varit en hel del aktiviteter med dem. Bl.a en trivselträff där vi tittade på gamla bilder och sånt, kvällsmys hemma hos A-K med middag, kyrkbesök, storsjöbadet & Jamtli. 

Storsjöbadet var inte det lättaste till en början, då ingen av afrikanerna kan simma, men vi började i barnpoolen och till sist åkte vi i rutchkanorna med dem som de verkligen uppskattade. Det var en helt ny upplevelse för dem.

 

Nu till helgen blir det bio, A-K:s stuga och Moosegarden.

/ T


Oh Africa!

Idag har jag varit på föreläsning, haft grupparbete, häng upp ren tvätt och lite sånt. Nu väntar jag på att Simon ska komma hem så att vi kan äta.

Senare ikväll, 18.52 för att vara exakt så anländer våra Afrikanska vänner på tågstationen och jag längtar så otroligt mycket efter dem. Det ska bli väldigt roligt att träffa dem igen!

 

/ T


Jävla tvättmaskin!

Kul att jag har ca 3 veckors tvätt som behöver tvättas och just idag är den ena tvättmaskinen trasig så allt kommer att ta ca hundra år längre än vanligt..

Förutom att tvätta pluggar jag för fullt och snart blir det sängdags!

 

/ T


7 månader

Tiden går fort när man har roligt, jag har redan spenderat 7 hela månader med min älskling!

 

/ T


Nytt!

I torsdags beställde jag örhängen och en ring,

och i söndags landade dessa i min brevlåda!

 

/ T

 


I Orrviken.

Just nu befinner jag mig i Orrviken, jag och Simon blev bjuden på porterstek och potatisgratäng. Efterrätten stod jag och Simon för, det blev friterade äppenklyftor, vaniljglass och vaniljsirap, vilket uppskattades väldigt mycket!

 

Vi spenderar natten här och tar det lite lugnt, vilken man får när det är helg. Man kan ju inte plugga dygnet runt.

 

/ T


Partyparty!

Igår vid 15-tiden kom Frimpomaa hem till mig och jag bjöd henne på lyxmiddag, köttbullar, pulvermos, pepparsås och rivna morötter. ;)

 

Lite senare gjorde vi iordning oss inför kvällen och sedan begav vi oss hem till Angelica på 18års fest. Där var det riktigt trevligt! Senare blev det O'learys där jag och F mötte Simon och Karl.

 

Där var det mycket folk och mycket dansande och vi hade skitkul!

 

Vid 2-tiden blev det kebab, taxi hem och sedan sängdags!

 

Morgonen därpå var däremot inte lika rolig som kvällen, jag sov som en stock och inte ens en ångvält skulle kunna väcka mig. Men när jag väl vaknade var jag ungefär halvdöd.. Frukosten bestod sedan av den överblivna fyllekebaben.

 

/ T

 

 


Politiksnack.

Idag efter skolan satt jag och A-K och pluggade en stund, sedan gick jag ner till Emma som jag inte träffat på länge.

Senare kom hennes bror och det blev diskussioner om politik, eftersom Emma inte har någon aning om vad hon ska rösta på så berättade jag och Robert (Emmas bror) lite om de olika partierna. Då upptäckte jag att det inte är bra att snacka politik med folk, alla har verkligen olika åsikter och det är lätt att bli irriterad, haha!

 

/ T


Mys på tacobar!

Idag efter skolan så mötte jag och Anna-Klara upp Petronella och Frimpomaa på stan, det blev först en liten runda på stan där jag köpte lite nödvändigheter som underkläder och en ny foundation.

 

Efter det gick vi och åt på tacobar, jag åt dock inte tacos utan lövbit, pommes och bea. Sedan satt vi kvar där väldigt länge och bara pratade och hade trevligt!

 

Jag har även hunnit med en hel del pluggande och nyligen såg jag idol.

 

/ T


Plugget

Den senaste tiden har jag haft fullt upp med skolan, allt från nollningsveckan till plugg och föreläsningar. Det har varit sjukt kul men det märks att det börjar dra igång på riktigt nu. Den 30 september har jag min första tenta, vad som kommer på tentan vet jag inte riktigt så det är bara att läsa ALLT.

 

Men jag lever iaf!

 

/ T