Erbjudande..

Häromdagen fick jag ett lite annorlunda erbjudande på min mejl..?

 


Söndag

Jag har fortfarande praktik i Svenstavik och har 2 veckor kvar, jag börjar sakna mina klasskompisar nu! Det blir så ensamt och tomt när man är van att sitta tillsammans i skolbänken och hela tiden ha folk omkring sig.

För ett tag sedan skjutsade jag Simon till bussen, han har varit här i helgen!

 

Egentligen skulle det ha varit hudvårdskurs hos mig i helgen, men tjejen som skulle komma hit  blev sjuk och var tvungen att avboka.. Första gången hon gjort det på 5 (!?!?!) år! Så typiskt..

 

Just nu är det Big Brother som gäller och sedan sängen!

/ T

 

 

 

 

 

 

 

 


Ledig dag

Idag har jag varit ledig från praktiken så jag har passat på att ta det lite lugnt! För i morgon och på söndag har jag praktik eftersom vi måste göra en helg.

 

Annars har jag hunnit med att dricka latte och kollat lite på tv och om ett tag ska jag hämta babe som kommer med bussen. Det är så tråkigt nu utan honom när jag har praktik i Svenstavik och han bor inne i Ösd, men om ett tag får jag äntligen träffa honom igen!

 

Juste, jag lyckades vinna en mascara idag, inte så dåligt!

Tänka visa en bild på den men det verkar inte funka just nu...

 

/ T

 


2 födelsedagar!

Dagen startade med en 7 km lång promenad med mammsen, jag kan ju säga att jag var väldigt mör när jag kom hem igen.. Men det var skönt efteråt!

Efter det åkte vi till Tandsbyn där det har varit födelsedagsfirande för fulla muggar! För brorsan fyller 21 och min moster fyller 32 idag! Där bjöds det på tårta och en massa andra trevligheter!

 

I morgon är det återigen praktik och vi får väl se vad den har att erbjuda.

 

/ T

 

 

 


Skyltar!

Hos SkyltMax kan man just nu få gratis skyltar! Allt man behöver göra är att skriva ett inlägg i sin blogg med ordet dörrskylt, så skickar de skyltarna inom kort!

 

Perfekt då jag tänkt länge på att beställa en namnskylt som jag kan ha på mig på jobbet! "Therese, undersköterska", perfekt för alla som jobbar inom vården vilket många av mina vänner gör!

 

/ T

 


Lite nytt!

Den här veckan har jag klippt mig, och håret blev typ kort! Men inte superkort och det var skönt att bli av med det slitna barret! Jag har även hunnit med ett par stadsrundor (oops där rök den lönen!) och igår kväll jobbade jag. Det var sjukt mycket på akuten igår asså, alla bestämde sig för att bli sjuka samtidigt! Men det är kul när det händer lite grejer också!

Lite nytt:

Supersöta kökshanddukar!

 

Primer som jag köpte när jag var på hudvårdskurs hos Frimpomaa! Vaniljparfym (luktar såå gott!) & en hårborste gjort av bambu.

 

3 par jeansleggins, dessa två plus ett par ljusblåa!

 

Eyeliner & cover all mix.

 

Beställde även hem en sån här, läppbalsam som ska ge volym. Jag har testad den och jäklar vad det sticks, för den innehåller chiliextrakt! Blir ingen jätte skillnad, men lite svällda blir läpparna.

 

/ T