Jag hade en gång en båt..

Igår blev det en liten båttur i Svenstavik.


Pappsen på Storsjön!

Testing testing!Hihi, det funkar :)

God morgon!

Jag börjar 13.00 idag och startar morgonen med detta!
Nu: Frukost!

Cremevit med guldiga klistermärken!

Juste, jag måste ju visa min fina cykel som jag köpte!Tjusigt värre!


Grillkväll

Hanna, Osama och engångsgrillarna!
Flintasteken var liiite för stor för grillen, det hände ingenting! Det slutade med att vi fick gå in och använda stekpannan!


De medverkande var: Jag, A-K, Hanna, Anna, Moa, Osama & SebastianAvslutar kvällen med en chailatte & några rutor marabou!


/ T


Lite shopping!

Idag är jag ledig så jag passade på att ta en lång runda på stan med Simon, men är det inte typiskt att man knappt hittar någonting när man är shoppingsugen och har pengar?! Annat är det när man inte har tid eller är fattig, då ska det finnas hur mycket som helst!

Jaja, lite nytt hittade jag iallafall!

En stor och sin sjal från veromoda!Två ögonskuggor från Make up store, båda två är mycket "mildare" på huden än i burken!


 Om en stund ska jag möta upp Anna-Klara och sedan cykla tillsammans med henne till Södra Grön, där det blir mys och grillning med ett härligt gäng!

/ T

Den långa vägen ut ur helvetetNär vi kom hem från Orrviken tog vi oss ett varsitt glas mousserat vin och en bit av Leilas cheeskake!
Idag har jag hunnit med en stadsrunda med mammsen, middag hos svärfar och sist men inte minst en promenad på 3 km! Nu ska jag dyka ner i sängen med boken Den långa vägen ut ur helvetet - Marilyn Manson, jag har hört en hel del om det att den är lite äcklig och nu förstår jag varför, men den är samtidigt bra.

/ T


Toppat tårna i Storsjön.

Som sagt blev det en hel del bokläsning i Orrviken, jag hann läsa ut hela flickan under gatan den var riktigt bra faktiskt! Den handlade om personer som är uteliggare och sedan blandas ett mord in, det är en roman men många delar ur den är plockad ur verkligheten.

Vi hann även med att åka ner till sjön och ut på Andersön och toppa tårna i Storsjön, blev dock besviken eftersom det var så fruktansvärt kallt!

Fina Simon vid vattnet.Jag.Sol!
/ T
Orrvikshäng!

Jag är ledig ett par dagar och spederar tiden i Orrviken hos svärmor! Igår var det fint hela dagen och jag låg i solstolen med Flickan under gatan och en daimstrut.


Jag lyckades få en hel del färg! :)

På eftermiddagen blev det grillat och sedan Leilas rabarber-cheeskake made by Simon! Supergod!/ T


Äntligen sol!

Idag har jag varit ute heela dagen och lyckats få lite färg faktiskt! Jag har hunnit med att tvätta bilen och agerat frisör 2 gånger, jag klippte både Simon och farfar.

Jag hann även med att gosa med min farbrors familjs kattungar, så söta!/ T

Wohooo, jag har vunnit!

Idag när jag kom hem så blev jag förvånad över ett paket som låg i brevlådan.. Jag hade ju inte beställt något. Men då stod det "Grattis du har vunnit". Inte varje dag man vinner något! :)

Jag vann: 5 (!?!?) nagellack från OPI, 4 små och ett stort, en hud- och handkräm, sminkborstar och filmen "Burlesque".
Kräftskiva
JAG SÄGER BARA EN SAK, MUUMS!

BABYSHOWER

Förra veckan hade jag + 7 tjejer en överrasknings-babyshower för Emelie som ska få barn om 17 dagar! :)

Det blev verkligen lyckat och hon anade ingenting. Vi hade bakat en massa saker, vi drack cider med jordgubbar i och vi gav henne en stor korg full med bl.a blöjor, tvättservetter, kläder, barnolja och andra nödvändiga bebissaker i och så fick hon ett presentkort på spakliniken.


Förberedelser!
Den fina korgen!Jordgubbar, cupcakes, kokostoppar, chokladkakor, kubb och jordgubbs/noblesse-tårta!vissa bilder blir snea som vanligt, men här har vi Emelie med mysmagen, och snart tittar lillen ut! :)
/ T

Svenstavik och kräftskiva

Tjohoo, ledig i två dagar efter en helt gaaalen helg på akuten.. Det var så mycket kaos och mycket att göra så när jag kom hem igår hade jag ont i hela kroppen. Idag var det dock lite lugnare, hann till och med lösa ett korsord emellan patienterna!

Idag efter jobbet åkte jag, Simon och Jimmy (Som varit inneboende hos mig och Simon de senaste dagarna, vilken bl.a lett till en nybakad paj efter jobbet) till Svenstavik.

Här i Svenstavik blir det lugna puckar, mys och Johan Falk. I morgon blir det en liten kräftskiva med Emma, lite tidigt kanske, men ack så gott!!

/ T