spontanitet kan vara bra det med!

SNOPP att de flesta bilder hamnar på sniskan eller uppochner! Jaja, får väl duga :).


Köpte mysiga kakburkar som är perfekta för förvaring. En av dem har jag fyllt med tepåsar, de två resterande har jag inte listat ut vad jag ska stoppa i än.
Har bakat ett gäng kokostoppar!

Häromdagen åkte jag och Simon till coop för att handla lite mat.. Det slutade med att jag kom hem med en cykel. Men det hela var inte så lätt eftersom vi först var tvugna att skjutsa hem maten vi handlat för att ens få in cykeln i min lilla Golf. Sedan åka tillbaka till coop igen där vi stoppade in cykeln i bilen (som förövrigt var i en kartong och var 90% monterad). Det var verkligen på håret att cykel kom in i bilen.. Första gången jag stängde bakluckan så tog det emot, andra gången gick det, pjuuh!

Sedan var det "bara" att montera ihop cykeln vilket inte är det lättaste om man inte monterat ihop ett gäng cyklar innan.. Instuktionsboken var inte den bästa om man säger så.

Vi fick ihop cykel någorlunda bra men jag vågade inte använda den, tänk om framhjulet skulle lossna eller så? Som tur var skulle mamma och pappa in till stan dagen efter så pappa fixade det sista så idag invigde jag min nya fina krämvita cykel med guldiga klistermärken! :)

Haha, snacka om att jag är spontan ibland.


Frihet!

Hemma från jobbet och är ledig i 2 dagar!


Kropplsera!

Igår var jag och Simon på IXO house och där hittade jag bl.a. en burk med kroppslera. Jag testade den i morse och den var hur skön som helst, jag blev jättemjuk och gott luktar den också!Om en stund pyser jag iväg och jobbar, 13-22. 


/ T


Måndag


På midsommarafton fyllde Momma år, så då fick vi smörgåstårta och sedan buffé med grillat, sill, sallad mm.


Lillkusin och jag.


Midsommarstången och lillkusiner!Efter att jag och Simon firat min momma åkte vi vidare till Hunge där Simons pappa hade 50års fest.
/ T
FödelsedagarFör ett tag sedan fyllde Emma år, jag åkte dit och blev bjuden på grillat!Sedan var det pappas tur att fylla år, 44!Lillvovven ville också ha tårtaPappsen med paket.Pappa älskar ostkrokar, därför fick han 5 stora påsar av mig och Simon.Jimmy gjorde en liten specialare, så så här fint var hans paket.Inuti fanns det det andra som pappa tycker mycket om, fisherman!
Pappa blev väldigt överraskad av vad som låg i paketen.


Ledig!

Jag hade världens frihetskänsla igår när jag cyklade hem från jobbet med vetskapen om att jag har 4 dagars ledighet framför mig. Jag småskrattade hela vägen hem på cykeln och kunde inte låta bli att sjunga "Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram", haha! Dessutom är dessa dagar fullspäckade med trevligheter.
Torsdag: Pappas födelsedag, tårta + älgfilé.
Fredag: Mommas födelsedag, smörgåstårta.
Lördag: Simons pappas 50års kalas.
/ T

birthday

Lillvovven som svalkar sig under bilen.


Igår var jag på födelsedagskalas hos..

 

Spiderman!

 

/ T


Lillebror blir stor.

I torsdags åkte jag och Simon till Svenstavik för att i fredags så gick lillebror Jimmy ut 9:an, tänk att lilla lillebror som alltid varit så liten börjar gymnasiet efter sommaren!? Helt galet!

 


Jimmy (Som vägrar ta av sig mössan, trots skolavslutning).

 

 

/ T


Halv åtta hos mig + fest!

Det första jag gjorde när jag kom hem från Alany var att packa upp väskan, dagen efter vankades middag hos klasskompisarna och sedan 40års fest (20+20), Sandra och Malin fyllde år.

 

"Halv åtta hos mig" med Linnea, Anna-Klara, Moa, Joel, Osama, Hanna, Anna & Sead.

Till förrätt fick vi hembakat tunnt bröd som vi fick doppa i hummus och andra röror, varmrätten blev kyckling och ris!

Till efterrätt fick vi mannagrynskaka med glass, hur gott som helst! :)

 

Efter middagen pyste jag och Anna-Klara iväg på fest!

Petronella & A-K


Emelie & Jag

People!

 

Skåål!

 

/ T


Turkiet, Alanya 2011

 

Nu åker vi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi åkte hem i dessa supersköna onepieces! :)

 

/ T

 


Lördag

Hejhej! 
Jag jobbar typ hela tiden så ni kan ju höra av er efter sommaren, nej föresten jag pluggar ju också.. Hör av er om sisådär 2 år..

Haha, jag ska väl inte klaga, jag har ju ett jobb iallafall, men jag har ju inte särskilt mycket fritid :p.

 

 

/ T