LCHF - viktnedgång!

Innan sommaren började så började jag bli riktigt less på att vara överviktig. Jag fick helt enkelt nog och tänkte att något måste jag ju kunna göra!

Jag började att äta LCHF-kost och har enbart fått en massa positiva följder efter detta.

♥ På 16 veckor har jag gått ned 9,6kg!
♥ Minskar flera cm runt rumpa, mage, lår osv.
♥ Mitt sötsug är borta
♥ Jag äter god mat varje dag utan att få ångest över vad jag äter!
♥ Mår mycket bättre
♥ Blir mer nöjd med mig själv för varje vecka som går!
♥ Allt blir lättare när man är nästan 10kg lättare. (skulle ju vara skittungt att bära runt på en säck med 10kg potatis t.ex)


Jag har alltså i genomsnitt gått ner 0,5kg/veckan, och då kör inte jag på strikt LCHF, utan anpassar mig om jag tex blir bjuden på middag eller så. Man måste få unna sig lite, annars blir livet så tråkigt! (0,5kg/vecka = 26kg på 1 år). Det går sakta men säkert (som det ska göra) och jag tänker fortsätta att äta LCHF! Jag ser det verkligen inte som någon diet, utan snarare som en livsstilsförändring!

Filmen nedan är 46min lång, men den är helt klart sevärd och väldigt intressant!
Kommentarer
Postat av: DIN LINE

MEN GUD, va duktig du är! så himla inspererande.

Jag beundrar dig så himla mycket min vackra, starka vän. Jag längtar tills jag får kramar dig nästa gång! <3

Postat av: Caroline

Vad härligt att det går bra för dig! Jag ska precis till att ta tag i min träning och kost igen, blir nog ingen lchf här utan lagom av allt! Men vad kul att det går bra för dig :)

2012-08-26 @ 14:08:23
URL: http://finest.se/carolineemelie
Postat av: classes lilla blogg

vilken extremt häftig blogg du har, jag vill bara säga det att detta måste vara den bästa bloggen jag sett vad gäller flera aspekter, jag hoppas du förstår vilken underbar blogg du har....allt är så samspelt på bloggen...designen, inläggen mm....jag är riktigt imponerad....jag upptäckte din blogg av en vän på facebook, hoppas du gillar min blogg på facbook också, då syns du där så fler av mina vänner får syn på dig,dom är väldigt bloggintresserade.

https://www.facebook.com/pages/Classes-lilla-blogg/143702972315095

2012-08-26 @ 14:29:41
URL: http://classeslillablogg.wordpress.com
Postat av: Tuss

Riktigt bra gjort!

2012-08-26 @ 15:37:39
URL: http://tuzzanz.blogg.se/
Postat av: Fotograf Malin Johansson

Kul att det går bra!

2012-08-26 @ 15:44:13
URL: http://taggaviktnedgang.blogg.se/
Postat av: Sofie / Komigensofie

ÅH VAD ROLIGT ATT LÄSA! :) Du är som mig - jag har också gått ner 9,1 kilo på 15 veckor nu! Dvs, ca 0,5 kilo i veckan! Visst är det fantastiskt att man får äta så mycket och så gott och ändå mår så himla bra och dessutom tappar vikt?


Har du några mål med viktminskningen? Hur mycket mer vill/ska du gå ner? :) Jag har ungefär 8,7 kilo kvar innan jag är som mest nöjd, men det känns som att det målet inte är allt för långt borta ^-^ Heja dig, i alla fall!!! :)

Är också nyfiken på om du äter efterrätter och vilka "snacks" du unnar dig?

Svar: Tack så mycket! Ja helt underbart! Helt klart den bästa "diet" som finns, vill dock hellre kalla det för livsstilsförändring.
Dock har jag haft ett litet uppehåll i min lchf då jag delvis var i Kenya i 5 veckor, och då anpassade jag mig efter kulturen och åt det jag fick. Sen kom julen.. haha.

Efter det har det blivit lite fuskande och så, men jag har aldrig kört riktigt strikt, utan anpassar mig lite om jag blir bjuden på middag och så. Men det har ju funkat bra ändå :)

Mitt mål är att få ett normal BMI, att vara normalviktig så att säga och iom att jag startade på 86,3 kg (endast 156cm) så har jag en bit kvar men målvikten är väl runt 55-60kg, dock har jag väldigt många delmål!

På senaste tiden har det blivit mycket "icke-lchf" vänliga efterrätter. Men annars funkar ju mörk choklad och vispad grädde. Brukat leta efter inspiration på lite bloggar och så.
Kostdoktorn.se vet du säkert redan om, men en annan rolig lchf blogg med fina recept är http://vardagfest.blogspot.se/ :)

Heja dig med och lycka till med målet!! :)
Ps. Har följt din blogg väldigt länge och du är så bra! Är dessutom Östersundsbo vilket gör det ännu roligare!

Therese Panhed

2013-02-21 @ 20:56:14
URL: http://komigensofie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback