Hur stor är chansen?!?!

Idag på praktiken började jag känna mig lite konstig. Jag blev lite yr och nästan svimfärdig, dessutom fick jag ett tryck över bröstet. (När man har praktik på en hjärtavdelning blir man lite hypokondrisk och tror att man håller på att få en hjärtinfarkt eller dyligt!).

Jaja, jag mådde väldigt konstigt och har inte varit med om något liknande tidigare.. När jag kommer hem så kollar jag upp min nya nässpray i FASS bara för skojs skull. Där finner jag svaret..

"I ett fåtal fall har hudutslag, allergiska reaktioner på andra ställen i kroppen än i näsan, oregelbunda eller snabba hjärtslag, ökat blodtryck och övergående dimsyn rapporterats."

Jag får ALLTID alla dessa mysko biverkningar som "i ett fåtal fall" eller Sällsynta (mindre än 1 av 1000 patienter). Gaaah, jag blir galen, jag har fått diverse biverkningar från olika läkemedel.

Och just nässpray ser i varje fall inte jag som ett läkemedel, eller man tänker ju inte på det som ett läkemedel. Tur att jag kollade upp det, annars hade jag väl trott att det var något allvarligt fel på mig!


Denna lilla jävel var det som gjorde att jag trodde jag var döende i en hjärtsjukdom..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback