Make up store!

Idag  köpte jag tre nya ögonskuggor från Make up store, 3 st eyedust & 1 microshadow!

2 nya toppar & en ring!

Häromdagen köpte jag mig två nya supersöta toppar!

LCHF - hamburgare!

Idag testade jag och simon att göra LCHF-burgare från grunden. Vi började med att göra vanliga biffar som vi plattade ut lite extra. För att göra dem roligare så la vi i mozzarella, soltorkade tomater och basilika. Sedan gjorde vi Oopsies, som är ett LCHF bröd. Det blev riktigt gott faktiskt och det känns roligt när man har gjort allt från scratch!
Första men säkert inte ändå gången vi provar att laga detta! :)

What doesn't kill you makes you stronger ♥

And I will be stronger!

Mysig helg med familjen i Börtnan!

Förra helgen spenderades i Börtnan med familjen, så himla mysigt! Vi åt massa god mat, hemrökt fisk, hemmagjord glass och fruktsallad,Älgkalv och Älgfilé!
I båten ute på Börtnanssjön!
Papi, Jimmy & fisken.
Nöjd lillebror med en fin harr!
Storebror & Papi!
Fiskar!
Rensa fisk!

I ♥ second hand!

Idag slog det mig att jag inte har en ända kjol i mina ägor, och när jag då hittade en supersöt kjol på Röda korset, med prislapp kvar (helt oanvänd) för ynka 25 kronor, så kunde jag ju inte annat än att slå till!
Miljövänligt, billigt, pengarna går till ett bra ändåmål!

Söt blommig kjol!

Middag på Sir Winston med fint sällskap ♥

I tisdags mötte jag upp mina fina vänner för en mysig middag på Sir Winston. Frimpomaa, Sandra, Anna-Klara, Emelie, Emelie & jag var det som åt tillsammans!
Jag började med ett glas rött!
Därefter kom vi till huvudrätten vilket blev oxfiléspätt med grillade grönsaker, bearaise, svampsås och klyftpotatis! Detta var riktigt gott!
Sist men absolut inte minst blev det en Cremé brulee med rårörda blåbär och kaffe till efterrätt, sååå gott! ♥
Denna middag tajmade vi in med Storsjöcupsinvigningen, så vi satt på uteserveringen och åt gott och tittade på en massa människor!
Det var riktigt mycket folk på stortorget!

Jobb och allt annat!

Oh shit!
Här har det inte hänt mycket på senaste tiden. Jag jobbar typ hela tiden (känns det som iaf) och de få dagar jag är ledig, där klämmer jag in allt annat som jag måste hinna med. Då blir det inte så mycket tid över till annat.
Nu ska jag jobba ett till 18-02 pass, sedan har jag en tredagarsledighet! Den ska jag spendera hemma hos mamma & pappa! ♥ Längtar verkligen efter att få åka dit och bara ta det lugnt och mysa!
Min kära uteplats!