Nu har klantarslet varit i farten igen!

Igår så firade vi Hanna som har fyllt år, vi var hemma hos Moa och när jag kom så knackade jag på dörren..
ingen som öppnade och det var tyst i lägenheten, först tänkte jag att det kanske hade blivit ändrade planer och att vi skulle vara någon annan stans?

Men jag fortsatte att banka och öppnade brevinkastet och ropade MOOOOAAA!! HALLÅÅÅÅÅÅ!!! Inget svar...

Efter en stund kommer det en tjej i korridoren som säger "Ehh, jag bor där"..

Då har jag stått och bankat på "rätt" dörr men på fel våning och det skilde sig 1 bokstav på namnskylten. Det stod "K Karlsson" istället för "M Karlsson".

Haha, så jäkla typiskt mig! Det var ju tur att den här tjejen inte var hemma när jag ropade in i hennes brevinkast iaf, haha det hade nog varit ännu värre.

Jag sa bara "oj, jag måste vara på fel våning" och så skyndade jag mig där ifrån, haha.

Men kvällen blev bra, det bjöds på fläskfilégryta och pärer. Till efterrätt blev det marängsviss!
I ♥ eco!

Mitt nyårslöfte för i år var att jag skulle börja köpa mer ekologisk mat!

Ekologiskt kan ju vara ganska dyrt, men om jag köper en ekologisk produkt varje gång jag handlar så är det ju mycket bättre än om jag aldrig handlar ekologiskt!

och det är faktiskt mycket godare! I "vanlig" tomatkross så brukar det finnas hårda bitar, men denna var mjuk och god!
Sist när jag köpte ekologiska mandariner kände jag skillnad redan på skalet, inte den här äckliga "hinnan" av bekämpningsmedel!

Mer ekologiskt till folket!


Promenad

Jag kom nyss hem från en promenad, jag gick upp till campingen där jag plockade upp Agnes och sedan gick vi runt Ica Kvantum och tillbaka :)Lite snett och vint!

Självklart får jag skavsår efter halva vägen.. Måste köpa nya dojjor!

Nu ska jag göra mig iordning för ikväll bli det jobb på akuten! :)


Städmani!

Igår kväll fick jag en släng av städmani vilken inte händer så ofta! Jag skurade HELA toaletten! Duschkabin, golv, toalett, skrymslen och vrår! Nu nu är det rent och fint, det kanske är våren som gör att jag vill ha det fint!

Jag städade lite i lådor och slänge massa saker också, eller inte massa men lite iaf. Haha, dom som känner mig vet att jag har lite svårt för att slänga saker. Mina vänner brukar skoja om att jag borde vara med i tv-programmet Maniska samlare haha!

Nej, så illa är det kanske inte.. Inte än iaf. Det kanske är tur att jag har en så liten lägenhet och inte får plats med hur mycket som helst! :)

Grey's-kväll!

Jag kom nyss hem från Petronella, vi har äntligen kommit igång med våra Grey's Anatomy-kvällar igen! Det är så mysigt! Ikväll var det jag, Frimpomaa, Petronella, Emelie, Anna-Klara och A-K:s kissemiss!

Det blev gofika och en massa snack! Som jag har saknat dem när jag varit borta i vad som kändes som 1000 år!
Juste, igår jobbade jag ju för första gången på fyra månader vilket var lite pirrigt till en början, och jag kände mig lite ringrostig och bortkommen. Men som vanligt så blir man väl bemött av personalen på akuten, så det är kul! Kvällen var ganska stressig med mycket patienter men det gick bra ändå!

Så det är roligt att komma igång och jobba igen nu när jag har lärt mig en massa mer på skolan och under praktiken. Dessutom så är det ju alltid bra med lite extra klirr i kassan!


Tillbaka till vardagen

Jaha, då var jag tillbaka till det vanliga igen då. I helgen var jag hos mamma och pappa i Börtnan och efter det åkte jag direkt till svärmor. Där blev det mest mys, vi gjorde inget särskilt.

Nu är jag tillbaka i lägenheten och här händer det inte så mycket.
I morgon ska jag jobba på akuten, har inte jobbat där på 4 månader, så jag känner mig lite ringrostig och det känns lite pirrigt. Men det ska bli kul att jobba igen!

På torsdag ska jag till skolan igen, för att redovisa en rapport. Sen börjar skolan igen på "riktigt" på måndag, det har varit så roligt på praktiken så det känns lite sådär att sätta sig i skolbänken igen, men det får väl gå det med!


90 grader!

Helgen har spenderats i Börtnan hos mamma och pappa. Det har blivit lite skoteråkning och 90 gradig bastu!


2012-03-15

Igår så åkte jag och Simon till hans pappa där vi åt middag, efter det så åkte jag till brorsorna och drack kaffe.

Sist men inte minst åkte jag hem till Anna-Klara och tittade på hennes nya bäbis! hon var så liten och söt!Idag har jag träffat Anna-Klara, Hanna, Linnea, Anna och Annas lilla hundvalp också, vi fikade lite!

Så nu har jag hunnit "avverkat" lite människor, haha. Det är så roligt att träffa alla igen efter 2 månader!


Äntligen hemma!

jaha, då var jag äntligen hemma igen! äntligen får jag duscha i min egen dusch hur länge jag vill, gå på min egen toa, dricka mitt eget kaffe, använda mina egna köksartiklar, titta på kanal 5 & 3.. Ja listan kan göras lång!

Jag tömde mitt lilla rum och lämnade den stenhårda sängen för gott!


Sen så tog jag mitt pick och pack och drog!
Tiden i Sollefteå!

Nu har jag bara två ynka dagar kvar i Sollefteå och tänkte göra en resumé.

Det första vi gjorde var att handla mat som galningar för att klara oss i två månader! (det gjorde vi inte, så vi handlade ännu mer!)


Jag köpte doftljus för att rummet lukttade unket!


Vi har haft en hel del myskvällar!Vi fikade på världens mysigaste café! Det var väldigt gammaldags och huuur billigt som helst!


Det var en massa fina gamla möbler på cafét.


Så här såg det ut från utsidan!


Badat har jag gjort, med musik, tända ljus och en tidning!


Vi har gått på promenader efter snöfyllda skogsvägar!


Sett fina hus!


Vi har varit glada över massvis med snö!


Mitt hår har vuxit som ogräs!


Vi har beställt pizza på onlinepizza.se och haft ännu en myskväll!


Vi gick i en lååång läskig korridor för att komma till en obduktion!


Vi har ätit semlor!


Och jag har blivit bjuden på älgkött av Agnes, två gånger!!När jag tänker efter så kanske det inte har varit så hämskt ändå. Jag måste nog erkänna att jag kommer sakna detta lite. Men nu vill jag faktiskt hem och bo i min egen lägenhet ett tag! Men vi har faktiskt haft riktigt roligt här, och har jag överlevt två månader i Sollefteå så klarar jag allt sen ;P.

Ett steg i rätt riktning!


"Ledig"

Idag har jag varit ledig! Men om man pluggar så är man aldrig ledig fast man är ledig. Man har alltid nåt att göra, som nu att fixa en artikelredovisning + skriva en rapport. Förra gången jag var ledig var jag på sjukhuset för att jag var tvungen att skriva ut artiklar till arbetet. Så man är liksom aldrig ledig på riktigt.

Men jag har hunnit varit på affärn också, efter det så käkade jag och tjejerna glass. Det blev glasspinne-premiär för mig i år, en magnum dubbel, MUMS!

Nej nu ska jag plugga lite till och efter det ska jag titta på Chuck ♥


2012-03-03

Nu är det bara 10 fjuttiga dagar kvar tills jag får åka hem till kära älskade Östersund!!! Gud så jag längtar, nog för att praktiken är rolig. Men nu börjar jag känna mig färdig med Sollefteå!

Wihooo!

Annars händer det inte särskilt mycket här. Har faktikst inte ett jota att skriva om :p