Garn till tusen!

för ett tag sedan fick jag en kasse med restgarner av Rickards gammelfarmor, det var ju garn hit och dit och blandat som bara den. Jag satte mig och sorterade lite och insåg att det fanns sjukt många olika nyanset av varje färg! Men det blev bra tillslut och jag har åstadkommit ett par mormorsrutor till, men nu har det stått lite still på den fronten. Har haft fullt upp med att sy in och sy upp kläder! Ett par jeansleggins var på tok för stora och så har jag hittat ett par st loppisklänningar som varit på tänk för långa för mina 156cm! Kommer kanske nån bild på det framöver! 
 
j
 
 
 
 

Överraskning

 
Den 17 maj skrev jag min omtenta, senare på eftermiddagen piffade jag till mig och åkte iväg med bussen in till centrum. Ställde mig utanför forex bank (som lappen i brevlådan uppmanade mig till) och väntade, det var väldigt nervöst. Men sedan kommer mina fina vänner fram, Anna-Klara, Petronella, Sandra, Frimpomaa, Emelie & Emelie och vi går till Bashiras kitchen och där jag åt en god oxfilé. 
 
Efter maten drog tjejerna på mig en ögonbindel och körde många varv i stans alla rondeller för att förvirra mig. Tog med mig in i en byggnad och jag kände doften av gummi (nej inte sånt gummi, snuskhummer!) och anade go-cartåkning vilket stämde bra. Det var riktigt roligt, jag hade ju finklänning och klackar på mig, men drog på mig en overall men trots klackarna så körde jag snabbast av alla oss! (Hihi).
 
Efter rallyt åkte vi hem till Frimpomaa där det bjöds på jello shots, tilltugg, vin, mousserat vin, öl osv! vi hade det mysigt och tanken var att vi skulle ut på krogen och röja efteråt, men ingen av oss orkade, så vi åkte hem och sov istället. (åldern börjar ta ut sin rätt).
 
jag hade en toppenkvälk, tack igen mina fina vänner ❤
 
 
 

En helg i Kläppe!

Helgen spenderades i vackra kläppe, jag och Sofia har tagit premiärcykelturen på 6km och gosat med fina får och lamm!
 
 
 
 
 
 
 
Jag och Prada har tagit en långpromenad på nästan 6km, fint med lite draghjälp, särskilt de bitar som vi joggade! 
 
Jag har dessutom fått åka en tur i Rickards fina mustang!
 
 
Jag har fått lite punka, som jag inte märkte av själv. "Tyckte det var lite skumpigt" men dagen efter såg däcket ut så här!
 
Men som tur är har jag en händig karl som bytte däck på en grisblink! Dock fick jag köra omkring med cykeldäck (Max 80km/h) och har fått en hel del arga blickar av sura gubbar för att jag kör för sakta! Fuck you!
Har dessutom hunnit med en massa vovvemys med Prada!
 
Har dessutom hunnit med något glas vin, väldigt många kaffekoppar, en del virkning och en massa mys!